«Μίλα… It’s O.K.!»

*Φεστιβάλ Ψυχικής Υγείας και Μουσικής στον Μύλο του Παππά *Το Σάββατο 18 Μαΐου από τον ΕΠΑΨΥ

Δημοσίευση: 12 Μαϊ 2024 13:35

Το 2ο Φεστιβάλ Ψυχικής Υγείας και Μουσικής «Μίλα. It’s O.K.!» διοργανώνεται το Σάββατο 18 Μαΐου στις 15:30 στον Μύλο του Παππά στη Λάρισα. Το «Μίλα... It’s O.K.!» αποτελεί μία δράση της Εταιρείας Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ψυχικής Υγείας (ΕΠΑΨΥ) και βασίζεται στην πεποίθηση ότι ο ανοιχτός διάλογος διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο στην ευαισθητοποίηση σε θέματα ψυχικής υγείας και επιδιώκει να χρησιμοποιήσει τη μουσική για να οικοδομήσει μια κοινότητα, η οποία απορρίπτει το στίγμα και θέτει σε προτεραιότητα την ψυχική υγεία.

Οι διοργανωτές καλούνε μικρούς και μεγάλους το Σάββατο 18 Μαΐου στον Μύλο του Παππά υπό τους ήχους της μουσικής για να ενημερωθούν, να μιλήσουν και να συμμετάσχουν σε δραστηριότητες για την προαγωγή της ψυχικής υγείας. Το φεστιβάλ πραγματοποίησε την πρώτη του στάση στη Λαμία με τεράστια επιτυχία και επανέρχεται δυναμικά στη φιλόξενη πόλη της Λάρισας, με σκοπό να ενισχύσει το αίσθημα του ανήκειν, να προάγει τον διάλογο και να προωθήσει την ψυχική υγεία μέσω της δύναμης της μουσικής.
Το φεστιβάλ απευθύνεται σε όλες και όλους και περιλαμβάνει:
Βιωματικά εργαστήρια: urban street art, εικαστική ψυχοθεραπεία, δραματοθεραπεία, φωτογραφία, brave talk. Ομιλίες: Για τις προκλήσεις της ψυχικής υγείας, από ειδικούς και άτομα που έχουν αντιμετωπίσει τέτοιες προκλήσεις. Μουσική συναυλία: Με τη συμμετοχή γνωστών hip hop καλλιτεχνών.
Στη μεγάλη hip hop συναυλία που θα ξεκινήσει στις 20:00, θα τραγουδήσουν οι αγαπημένοι ράπερ Long3, Ζήνων, The VoCults, Teaser, Mistline X Raw. Στα decks θα βρίσκεται ο Padu και ο Gus.
Η είσοδος για όλες τις δράσεις και τη συναυλία είναι ελεύθερη. Για περισσότερες πληροφορίες, στον ιστότοπο της ΕΠΑΨΥ: https://www.epapsy.gr/

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MPOFILIOU 8-9-22
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass