Συζήτησαν για τις αναπτυξιακές προοπτικές της Λάρισας

*Συνάντηση Θαν. Μαμάκου με τον υπουργό Κωστή Χατζηδάκη

Δημοσίευση: 12 Μαϊ 2024 14:50

Οι προοπτικές ανάπτυξης, ιδίως στους τομείς της αγροδιατροφής, του τουρισμού, των έξυπνων υποδομών και της ενίσχυσης της αστικής ανθεκτικότητας της Λάρισας, αλλά και της ευρύτερης περιοχής, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης του δημάρχου Λαρισαίων κ. Θανάση Μαμάκου με τον υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών κ. Κωστή Χατζηδάκη.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Λάρισας, παρουσία, μεταξύ άλλων, του υφυπουργού Υποδομών, κ. Νίκου Ταχιάου, της γ. γ. Συντονισμού στην Προεδρία της Κυβέρνησης, κας Εύης Δραμαλιώτη, των βουλευτών κ.α. Χρ. Κέλλα, Χρήστου Καπετάνου, Μάξιμου Χαρακόπουλου, αντιδημάρχων κ.α.
Ο κ. Χατζηδάκης αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στα θετικά μηνύματα που καταγράφει η ελληνική οικονομία, ιδίως αναφορικά με την αύξηση των επενδύσεων, των εξαγωγών, καθώς και τη μείωση της ανεργίας, ενώ  ιδιαίτερη αναφορά έκανε στις επιδόσεις του τομέα της αγροδιατροφής, που έχει κατορθώσει να ανέλθει στη δεύτερη θέση των ελληνικών εξαγωγών, κατά τη διάρκεια της τελευταίας τετραετίας.
Καλωσορίζοντας τον κ. Χατζηδάκη, ο δήμαρχος Λαρισαίων αναφέρθηκε στη δυναμική προοπτική της Λάρισας, καθώς και στην ετοιμότητα της Δημοτικής Αρχής για την αξιοποίηση όλων των χρηματοδοτικών εργαλείων, προς την κατεύθυνση τόσο της ανακούφισης των πολιτών που επλήγησαν από τις καταστροφικές πλημμύρες του περασμένου Σεπτεμβρίου, όσο και προς την κάλυψη των αναγκών που δημιουργήθηκαν στον Δήμο, για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων από τον Daniel.
Από την πλευρά του ο Υπουργός Εθνικής Οικονομίας υπογράμμισε πως η διάθεση για συνεργασία, σε αναπτυξιακό επίπεδο, είναι δεδομένη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MPOFILIOU 8-9-22
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass