Πυλώνας του ΕΣΥ οι νοσηλευτές

Μηνύματα για τη χθεσινή Ημέρα Νοσηλευτή από Φ. Σερέτη και νοσηλευτικό προσωπικό του ΓΝΛ

Δημοσίευση: 13 Μαϊ 2024 14:49

«Οι νοσηλευτές αποτελούν σταθερό πυλώνα του Εθνικού Συστήματος Υγείας προστατεύοντας το πολύτιμο αγαθό της υγείας, όπου με τις παρεχόμενες υπηρεσίες τους συμβάλλουν στη θεραπεία και στην αποκατάσταση της υγείας του ασθενούς» αναφέρει μήνυμα του διοικητή της 5ης ΥΠΕ, Φώτη Σερέτη, με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα Νοσηλευτή-Νοσηλεύτριας που ήταν χθες.

Μήνυμα για τη χθεσινή ημέρα εξέδωσε και η Νοσηλευτική Υπηρεσία του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, στο οποίο τονίζεται το ανθρωπιστικό έργο των νοσηλευτών.
Το μήνυμα του κ. Σερέτη, μεταξύ άλλων, αναφέρει ότι: «Οι νοσηλευτές αποτελούν σταθερό πυλώνα του Εθνικού Συστήματος Υγείας προστατεύοντας το πολύτιμο αγαθό της υγείας, όπου με τις παρεχόμενες υπηρεσίες τους συμβάλλουν στη θεραπεία και στην αποκατάσταση της υγείας του ασθενούς. …Οι νοσηλευτές που εργάζονται στις δομές υγείας της 5ης ΥΠΕ, αποτελούν επαγγελματίες υγείας, που με συνεχείς εκπαιδεύσεις και επιμορφώσεις στις εξελισσόμενες νέες τεχνικές και τεκμηριωμένες επιστημονικά διαδικασίες, αντεπεξέρχονται με επιτυχία στο έργο τους. Με υψηλό αίσθημα ευθύνης, τιμώντας την επιστήμη τους, με σεβασμό στο άτομο για την κάλυψη των αναγκών των ασθενών σε ποιοτικές υπηρεσίες νοσηλευτικής φροντίδας, αποδεικνύουν τη σημαντικότητα του ρόλου τους».
Στο μήνυμα της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Γενικού Νοσοκομείου επισημαίνεται ότι: «Στη διεθνή κοινότητα των νοσηλευτών τονίζεται η φράση «οι νοσηλευτές το μέλλον μας», αποκαλύπτοντας την αληθινή και πλήρη αξία της νοσηλευτικής στην κοινωνία. Παρόλη την οικονομική αδυναμία πολλών κρατών να ενισχύουν την παροχή υγείας, οι νοσηλευτές στέκουν ακούραστα με αγάπη και κατανόηση απέναντι στον άνθρωπο. Τα δικαιώματα των ασθενών, όπως πολύ σωστά αναδεικνύονται από την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας «my health my rights», αποτελούν βασική προτεραιότητα των νοσηλευτών στην επιστημονική αλληλεπίδραση της γνώσης των διαδικασιών της εξέλιξης της τεχνολογίας και της τεχνητής νοημοσύνης. Η νοσηλευτική υπηρεσία του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας τιμά όλο το νοσηλευτικό προσωπικό για το ήθος, την ανιδιοτέλεια και τις αξίες που πάντα πρεσβεύει, καθώς και για τη διαχρονική προσφορά του στην κοινωνία!».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MPOFILIOU 8-9-22
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass