Ψηφίζουν οι μηχανικοί στο ΤΕΕ

* Στο 4ο Λύκειο οι κάλπες στη Λάρισα

Δημοσίευση: 19 Μαϊ 2024 7:10

Εκλογές για την ανάδειξη των νέων οργάνων διοίκησης, κεντρικών και τοπικών, διενεργούνται στο Τεχνικό Επιμελητήριο σήμερα Κυριακή.

Συνολικά 176 υποψήφιοι θα διεκδικήσουν την εκλογή τους στην Αντιπροσωπεία του Τμήματος Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας του ΤΕΕ, καθώς και 10 συνολικά για το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο του Τμήματος. Στην εκλογική διαδικασία συμμετέχουν πέντε παρατάξεις, η Αριστερή Ριζοσπαστική Συσπείρωση Μηχανικών, η Δημοκρατική Κίνηση Μηχανικών - ΔΚΜ, η Δημοκρατική Πανεπιστημονική Κίνηση Μηχανικών, η Δημοκρατική Συμπαράταξη Μηχανικών (ΔΗ.ΣΥ.Μ.), η Περιβάλλουσα Θεσσαλών Μηχανικών, καθώς και ένας μεμονωμένος υποψήφιος. Δικαίωμα ψήφου έχουν οι 3.757 μηχανικοί μέλη του Τμήματος στους τρεις νομούς της επικράτειάς του - Λάρισας, Καρδίτσας και Τρικάλων. Οι μηχανικοί θα ψηφίσουν και για τα κεντρικά όργανα του ΤΕΕ, την Αντιπροσωπεία, το Πειθαρχικό και τις Επιστημονικές Επιτροπές. Οι κάλπες θα είναι ανοιχτές από τις 8 το πρωί μέχρι τις 7 το απόγευμα και στη Λάρισα η ψηφοφορία θα διεξαχθεί στο 4ο Γενικό Λύκειο, Ηπείρου & Ανθίμου Γαζή (ισόγειο).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MPOFILIOU 8-9-22
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass