Εκδήλωση για τις νεότερες εξελίξεις στη θεραπεία του καρκίνου

* Την Πέμπτη 23 Μαΐου * Στο «Διβάνη» στη Λάρισα

Δημοσίευση: 19 Μαϊ 2024 13:50

«Νεότερες εξελίξεις στη θεραπεία του καρκίνου, αλήθειες και μύθοι στην Ελλάδα του 2024» είναι το θέμα της ενημερωτικής εκδήλωσης που οργανώνει το Τμήμα ΑΧΕΠΑ Λάρισας «P. Baltis», την ερχόμενη Πέμπτη 23 Μαΐου, στις 19:00, στο Ξενοδοχείο «Διβάνη», με ελεύθερη είσοδο.

 

Σκοπός της εκδήλωσης είναι να ενημερωθεί το κοινό για θέματα που αφορούν στις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο της ιατρικής, σχετικά με την αντιμετώπιση του καρκίνου.
Ο καθηγητής Αιματολογίας κ. Γεώργιος Βασιλόπουλος στην ομιλία του με τίτλο «Νέα Φάρμακα στις νεοπλασίες, η θέση της χώρας στη νέα φαρμακολογία», θα αναπτύξει τα τελευταία νέα που αφορούν στις εξελίξεις των φαρμάκων.
Ο καθηγητής Γυναικολογίας ΕΚΠΑ κ. Θεοχάρης Παπαγεωργίου θα προλογίσει τον ομιλητή και θα αναφερθεί συνοπτικά στο έργο του.
Ο καθηγητής Χειρουργικής και διευθυντής της Χειρουργικής Κλινικής κ. Δημήτριος Ζαχαρούλης στην ομιλία του θα αναπτύξει το θέμα: «Νεότερες εξελίξεις στη θεραπεία του καρκίνου, αλήθειες και μύθοι στην Ελλάδα του 2024».
Η εισήγηση θα περιλαμβάνει μια εκλαϊκευμένη ανάλυση για το τι είναι καρκίνος, τι μορφές έχει και θα απαντηθούν μια σειρά από ερωτήματα που απασχολούν το κοινό. Θα αναφερθεί στα νεότερα δεδομένα που προκύπτουν από την εφαρμογή νέων αντικαρκινικών φαρμάκων, καθώς και νέων χειρουργικών τεχνικών και τεχνολογιών. Επίσης, θα σχολιαστεί η σύγχρονη ελληνική πραγματικότητα και οι μελλοντικές κατευθύνσεις στην αντιμετώπιση των νοσημάτων αυτών.
Στην εκδήλωση έχουν προσκληθεί να απευθύνουν χαιρετισμό ο υπουργός Υγείας κ. Άδωνις Γεωργιάδης, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Δημήτρης Κουρέτας, ο δήμαρχος Λαρισαίων κ. Αθανάσιος Μαμάκος, ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας κ. Κώστα Γιαννακόπουλος, ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Λάρισας κ. Αθανάσιος Κουτσούκης και ο κυβερνήτης της AHEPA Hellas κ. Χρήστος Καραπιπέρης.
Τα έσοδα από τους χορηγούς της εκδήλωσης θα διατεθούν για την ενίσχυση του Συλλόγου Καρκινοπαθών Λάρισας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MPOFILIOU 8-9-22
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass