Ηττα χωρίς συνέπειες για την Κ-17 της ΑΕΛ

ΕΧΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟ ΠΑΟΚ ΜΕ ΣΚΟΡ 4-3

Δημοσίευση: 23 Απρ 2024 12:15

Με ήττα ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Super League 1 η ομάδα ποδοσφαίρου Κ-17 της ΑΕΛ, η οποία έχασε από τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη με σκορ 4-3.

Αποτέλεσμα που όμως δεν είχε συνέπειες, καθώς οι «βυσσινί» του Κώστα Νεμπεγλέρα έχουν ήδη προκριθεί ως δεύτερη ομάδα μετά τον ΠΑΟΚ στο φάιναλ φορ της διοργάνωσης.
Στη συγκεκριμένη αναμέτρηση βρέθηκαν πίσω στο σκορ 2-0 στο πρώτο ημίχρονο (Μπέρδου 5′, Τσίτσιλας 40′) χάνοντας ταυτόχρονα σημαντικές ευκαιρίες να μειώσουν με σουτ του Αβραμούλη, τετ-α-τετ του Γκρόζου και γκολ του Γραββάνη που ακυρώθηκε ως οφσάιντ.
Στο 2ο μέρος ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά και αποτελεσματικά κάνοντας το 4-0 σε δέκα λεπτά (Παπανικόπουλος 50′, Κυριαζίδης 58′). Στο 70′ η ΑΕΛ μείωσε με πέναλτι που κέρδισε κι εκτέλεσε ο Ρίζος σε 4-1. Το 4-2 ήρθε στο 74′ μετά από σέντρα του Δημηνίκου και κεφαλιά του Γραββάνη. Λίγο αργότερα στο 80′ έγινε και το 4-3 με κάθετη πάσα του Ρίζου στον Δημηνίκο που σκόραρε με ωραίο πλασέ. Αυτό ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα.
Η ομάδα παρά την ήττα έδειξε και πάλι καλά στοιχεία και δυνατότητες που επιτρέπουν αισιοδοξία για τη συνέχεια και γιατί όχι διάκριση στην τελική τετράδα που θα αγωνιστεί σε ουδέτερη έδρα στα τέλη Μαΐου. Ήδη είναι γνωστή η συμμετοχή του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού και αναμένεται η 4η ομάδα που θα είναι μία εκ των Ολυμπιακού, Αστέρα, Ατρόμητου ή Παναιτωλικού.
ΑΕΛ (Βασιλείου-Νεμπεγλέρας): Σπανός, Αρσένης (67′ Μπαργιώτας), Γκρόζος, Δεμίρης, Αβραμούλης, Βαρσάμης (67′ Καλαθάς), Δημηνίκος (84′ Γουγουλιάς), Κουτζαηλίας (84′ Αγοραστός), Γραββάνης, Ρίζος, Μπιώτης (67′ Μπασδέκης).
ΠΑΟΚ (Ορφανός-Μπίκας): Μπελερής, Κυριαζίδης (60′ Κοσμόπουλος), Βυρσωκινός, Γκιόκα, Μπαταούλας, Ελευθεριάδης, Τσιφούτης (72′ Στύλος), Παπανικόπουλος (60′ Παπαδόπουλος), Μπέρδος (82′ Βασίλι), Τουρσουνίδης (60′ Κρομμύδας), Τσίτσιλας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass