51ος Τελικός Κυπέλλου: Ολοι οι δρόμοι οδηγούν σήμερα στη Φιλιππούπολη

ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΤΙΘΕΝΤΑΙ (17.00) Α.Ε. ΚΙΛΕΛΕΡ - ΣΜΟΛΙΚΑΣ ΦΑΛΑΝΗΣ

Δημοσίευση: 09 Μαϊ 2024 12:37

Με τη συμμετοχή των εκπροσώπων των δύο φιναλίστ πραγματοποιήθηκε χθες στα γραφεία της διοργανώτριας η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου εν όψει του σημερινού 51ου Τελικού του Κυπέλλου της ΕΠΣ Ν. Λάρισας.


Ο πρόεδρος της Ένωσης Δημήτρης Μπουχλαριώτης επισήμανε το γεγονός ότι αντιμέτωπες στον τελικό τίθενται δύο ομάδες -η Α.Ε.Κιλελέρ και ο Σμόλικας Φαλάνης-, που το πέτυχαν για πρώτη φορά, αποδεικνύοντας ότι ο θεσμός δεν αποτελεί «μονοπώλιο» για κανέναν, ενώ συνεχάρη τις δύο ομάδες για τη φετινή τους πορεία που «ναρκοθετήθηκε» από τις καταστροφικές πλημμύρες του Σεπτεμβρίου, αλλά -παρ’ όλα αυτά- ήταν απόλυτα επιτυχημένη.
Την ευχή του να κερδίσει ο καλύτερος εξέφρασε ο πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου Χρήστος Μπαχτσιβάνος, ενώ ο διαιτητής που ορίστηκε να «σφυρίξει» στον τελικό Θωμάς Μπουρουζίκας ευχαρίστησε την ΕΠΣΝΛ και την Επιτροπή Διαιτησίας για την εμπιστοσύνη που του έδειξαν.
Από την πλευρά της τυπικά γηπεδούχου Α.Ε. Κιλελέρ οι εκπρόσωποι -Χρήστος Φτάρας πρόεδρος, Κώστας Κατσάρας προπονητής, Δημήτρης Χασομέρης αρχηγός- τόνισαν ότι κατάφεραν κόντρα σε πολλές αντιξοότητες να διατηρήσουν την ομάδα τους στη Γ’ Εθνική και θα επιδιώξουν να ολοκληρώσουν την περίοδο με θετικό πρόσημο, αντιμετωπίζοντας την τρίτη καλύτερη ομάδα της Α’ κατηγορίας, μετά τον αποκλεισμό των δύο πρώτων.
Οι εκπρόσωποι του Σμόλικα Φαλάνης -Χρήστος Ντριγκόγιας πρόεδρος, Νίκος Χρόνης προπονητής, Απόστολος Πολύζος αρχηγός- αναγνώρισαν ότι η αντίπαλός τους έχει τον πρώτο λόγο ως ομάδα ανώτερης κατηγορίας και τη συνεχάρησαν για την αξιοπρεπέστατη παρουσία στα εθνικά πρωταθλήματα, αλλά ανέφεραν ότι θα διεκδικήσουν τις πιθανότητες που τους αναλογούν. Παράλληλα, ευχαρίστησαν θερμά τον δήμαρχο Τυρνάβου, Στέλιο Τσικριτσή, αλλά και τις διοικήσεις της Δήμητρας Γιάννουλης και του Αμπελωνιακού που τους συμπαραστάθηκαν στο οξύ γηπεδικό πρόβλημα που αντιμετώπιζαν καθ’ όλη τη διάρκεια της περιόδου.
Σημαντική χορηγική συνεισφορά στη διοργάνωση είχε η εταιρεία αθλητικών ειδών «Macron», η οποία -διά του εκπροσώπου της Δημήτρη Ντελή- πρόσφερε πέντε μπάλες και επιταγή 500 ευρώ στην ομάδα που θα στεφθεί κυπελλούχος.
Ο αγώνας, που θα διεξαχθεί στο γήπεδο Φιλιππούπολης, θα αρχίσει στις 5 μ.μ. και θα έχει γενική είσοδο 5 ευρώ, ενώ από τα καθαρά έσοδα οι φιναλίστ θα λάβουν από 30% και το υπόλοιπο 40% θα διατεθεί στο Ταμείο Αρωγής της Ένωσης.
Τη διαιτητική ομάδα θα αποτελέσουν ο Θωμάς Μπουρουζίκας με βοηθούς τους Δημήτρη Μίχο και Δημήτρη Κοτούμπα, και τον Κώστα Ακρίβο σε ρόλο 4ου, ενώ καθήκοντα παρατηρητή αγώνα θα ασκήσουν οι Κώστας Πατσιούρας και Βάιος Καραφέρης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MPOFILIOU 8-9-22
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass