Ανοιχτή συζήτηση για την ομοφοβία

ΑΥΡΙΟ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΝΕΟΛΑΙΑΣ

Δημοσίευση: 16 Μαϊ 2024 14:01

Εκδήλωση, ανοιχτή συζήτηση, οργανώνει στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας κατά της Ομοφοβίας και Τρανσφοβίας, το Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας του Δήμου Λαρισαίων, αύριο Παρασκευή 17 Μαϊου, στις 7 μ.μ. στον Πολυχώρο Τέχνης, Εκδόσεις Πρεβέντη, στις 19:00.

Θέμα της εκδήλωσης είναι «Στη Λάρισα του αύριο, προχωράμε μαζί», και στόχο έχει την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση για την προαγωγή της ενότητας και της πραγματικής συμπερίληψης στην κοινωνία μας.
Στη συζήτηση θα συμμετέχουν οι εξής ομιλητές: κα Έλενα Σκαρπίδου υπεύθυνη του Τομέα Εκπαίδευσης του Πολύχρωμου Σχολείου, κα Ευη Πλατιά ακαδημαϊκή υπεύθυνη του προγράμματος BSc Psychology του Μητροπολιτικού Κολλεγίου Λάρισας, κος Γιώργος Βαλάσης HR Manager της ΕΛΒΑΚ, η πρώτη πανθεσσαλικώς επιχείρηση που υπέγραψε τη Χάρτα της Διαφορετικότητας, κα Ιωάννα Seymman Γεωργακοπούλου Ιδρύτρια του «Come As You Are» για LGBTQ+ θέματα και του «Owls Club».
Σύμφωνα με τους οργανωτές «στόχος της εκδήλωσης είναι να δημιουργηθεί ένας χώρος ανοικτού διαλόγου, όπου οι συμμετέχοντες θα μοιραστούν τις απόψεις τους και θα ανταλλάξουν ιδέες για τη δημιουργία μιας κοινωνίας που θα αγκαλιάζει τη διαφορετικότητα και θα αποτρέπει την ανισότητα και τον εκφοβισμό.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MPOFILIOU 8-9-22
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass