«170 τετραγωνικά-moonwalk» από την «Αυλαία»

* ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ «ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΑΝΟΣ», ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ «ΟΛΗ Η ΠΟΛΗ ΜΙΑ ΣΚΗΝΗ»

Δημοσίευση: 15 Μαϊ 2024 12:51

H Λίλη (Στεφανία Μακρή), η Αλεξάνδρα (Ασπασία-Μαρία Αλμπαντάκη), ο Άγγελος (Δημήτρης Γ. Καραβασίλης), η γειτόνισσα (Σοφία Τσιαλέμη) και ο Γρηγόρης (Παύλος Μόκκας) είναι τα πρόσωπα του βραβευμένου νεοελληνικού θεατρικού έργου «170 τετραγωνικά-moonwalk» του Γιωργή Τσουρή, όπου ο Σύλλογος φίλων θεάτρου «Αυλαία» θα παρουσιάσει την παράσταση την ερχόμενη Παρασκευή 17, το Σάββατο 18 και την Κυριακή 19 Μαΐου και ώρα 9.15 μ.μ., στο θέατρο «Κώστας Τσιάνος» (πρώην θέατρο του Μύλου), παρουσία του συγγραφέα, ηθοποιού και μουσικού Γιωργή Τσουρή, ο οποίος παραχώρησε τα δικαιώματα του έργου στην «Αυλαία». Το έργο χάρισε στον συγγραφέα και ηθοποιό το βραβείο «Δημήτρης Χορν» για την ερμηνεία του στον ρόλο του Γρηγόρη και αποτελεί μία τεράστια καλλιτεχνική και εμπορική επιτυχία, αφού παίζεται συνεχόμενα σε κεντρική αθηναϊκή σκηνή 5 χρόνια με αλλεπάλληλα sold-out.

Ο Σύλλογος φίλων θεάτρου «Αυλαία» συνεχίζει τον κύκλο της διοργάνωσης «Όλη η πόλη μία σκηνή» (συνάντηση των ερασιτεχνικών ομάδων της πόλης), όπου τη γενική επιμέλεια και τον συντονισμό έχει το Θεσσαλικό Θέατρο.
Η υπόθεση του έργου: Μέσα στα 170 τετραγωνικά ενός πατρικού σπιτιού, μιας μικρής επαρχιακής πόλης, δύο αδελφές συναντώνται μετά από χρόνια για να ξεκαθαρίσουν την τύχη του. Κρυμμένα μυστικά έρχονται στο φως, κρυμμένες αλήθειες αποκαλύπτονται. Στα αδιέξοδα και στα προβλήματα των μελών της λαϊκής οικογένειας θα δημιουργηθούν δραματικές και κωμικές καταστάσεις. Οι σχέσεις θα δοκιμαστούν, οι μάσκες θα πέσουν. Οι ήρωες του έργου καλούνται να αντιμετωπίσουν τις αμετάκλητες συνέπειες προηγούμενων συμπεριφορών και να διασχίσουν μια επώδυνη διαδρομή προς τη συγχώρεση, τη λύτρωση ή τη διάλυση. Μία ιστορία με πολύ χιούμορ, αγωνία και σκληρό ρεαλισμό. Το δραματικό φινάλε του έργου ανοιχτό για κάθε ερμηνεία.
Η θεατρική ομάδα «Αυλαία» αποδεικνύοντας έμπρακτα την ευαισθησία της, θα δωρίσει τα έσοδα των δύο πρώτων παραστάσεων στον νεοσυσταθέντα σύλλογο Daughters of Penelope Λάρισας «Aglaoniki» της οικογένειας ΑΗΕΡΑ για την ενίσχυση της κοινωνικής δράσης αλληλεγγύης που έχει στόχο την ανακαίνιση της Παιδιατρικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας. Με ανακοίνωσή της η «Αυλαία»: «Ευχαριστεί τον πρόεδρο του Θεσσαλικού Θεάτρου κ. Φώτη Τζατζάκη, το Δ.Σ. του Θεάτρου και όλους τους εργαζόμενους σε αυτό, για την κατανόηση και έμπρακτη στήριξη, ανάπτυξη και προβολή της ερασιτεχνικής δημιουργίας, δίνοντας με αυτόν τον τρόπο τον χώρο να προβάλουν οι ερασιτεχνικές σκηνές της πόλης τη δουλειά τους σε έναν αμιγώς θεατρικό χώρο και σε ημερομηνίες που οι ίδιες επιθυμούν (δίμηνο Μάιος-Ιούνιος πέντε θεατρικά ερασιτεχνικά σχήματα)».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MPOFILIOU 8-9-22
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass