ΓΙΑ ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ

Ο Αναστασιάδης προβάρει ενδεκάδα

*Αλλά περιμένει πολλά και από τον Ντοντό

Δημοσίευση: 30 Αυγ 2016 10:36

Του Σωτ. Κέλλα

Τα φιλικά παιχνίδια της ΑΕΛ συνεχίζονται περιμένοντας τον υφυπουργό Αθλητισμού Σταύρο Κοντονή να δώσει το «πράσινο φως» για το ξεκίνημα του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα, με τον τεχνικό Άγγελο Αναστασιάδη να δείχνει ότι έχει καταλήξει στο αρχικό σχήμα αλλά σίγουρα μπορεί ακόμα και τελευταία στιγμή κάποιος να πάρει ευκαιρία και να αποδείξει ότι μπορεί να διεκδικήσει και αυτός θέση στην ενδεκάδα.

Κάτω από τα δοκάρια δείχνει να έχει προτεραιότητα ο Ντεγκρά ενώ στην άμυνα τα πράγματα δεν είναι τόσο ξεκάθαρα. Αριστερά ο Ναβάρο με τον Μονιάκη δείχνει να διεκδικούν επί ίσοις όροις τη θέση ενώ ο Οουσού έχει προβάδισμα στη δεξιά πλευρά. Στα σέντερ μπακ το δίδυμο μάλλον θα είναι Φάρκας και Γιοβάνοβιτς αλλά ανεβαίνει και ο Γκόλιας.

Αμυντικά χαφ ο Φατιόν είναι ο σίγουρος και από κει και πέρα ο Αναστασιάδης ψάχνει με πιο πιθανό τον Αναστασόπουλο αλλά και τον Λαμπρόπουλο που είναι πιο επιθετικογενής.

Στη μεσαία γραμμή στα πλάγια ο Ντέλετιτς με τον Αβραάμ έχουν «κλειδώσει» ενώ πίσω από το σέντερ φορ ο Βαρέλα έχει προβάδισμα έναντι του Ουρτάδο.

Στην επίθεση αυτή τη στιγμή ο Ναζλίδης είναι αδιαφιλονίκητος αλλά κανένας δεν ξέρει τι θα γίνει μόλις ο Ντοντό είναι έτοιμος(ενώ υπάρχει και ο Κουτσιανικούλης). Ο Ντοντό μπορεί να παίξει στα πλάγια αλλά και σαν σέντερ φορ.

Τότε σίγουρα ο Αναστασιάδης θα έχει περισσότερες λύσεις και θα πρέπει να αξιολογήσει την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο καθένας.

Σήμερα οι παίκτες θα έχουν ρεπό αλλά Ντοντό, Κουτσιανικούλης και Γιοβάνοβιτς θα κάνουν κανονικό πρόγραμμα ώστε να ανεβάσουν τον δείκτη ετοιμότητάς τους.  

ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ Ο ΔΑΜΙΑΝΑΚΗΣ

Ο Α.Ο. Χανιά ανακοίνωσε την απόκτηση τεσσάρων ποδοσφαιριστών και ανάμεσά τους τον Χαράλαμπο Δαμιανάκη που τον πήρε δανεικό από την ΑΕΛ.

Βρέθηκε στη Λάρισα μετείχε στις προπονήσεις της ΑΕΛ, αγωνίστηκε στο εκτός έδρας φιλικό με τα Τρίκαλα, αλλά δεν ικανοποίησε και αποχώρησε για να καταλήξει τελικά στον Απόλλωνα Σμύρνης. Ο λόγος για τον 31χρονο μεσοεπιθετικό, Χρήστο Τζάνη, ο οποίος πέρασε από το μικροσκόπιο του Άγγελου Αναστασιάδη, ο οποίος και τελικά τον «έκοψε».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Απόλλωνα Σμύρνης

«Παίκτης του Απόλλωνα Σμύρνης είναι από σήμερα ο Χρήστος Τζάνης. Γεννημένος στις 22/4/1985, αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός και έχει παίξει σε Πανθρακικό, ΠΑΣ Γιάννινα, Αναγέννηση Άρτας και Αστέρα Παραποτάμου».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass