ΗΜΙΩΡΟ ΟΜΙΛΙΑΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΛ ΑΛΕΞΗ ΚΟΥΓΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ

«Θα χύνουμε αίμα σε κάθε αγώνα, εσείς μέσα, εγώ έξω»

•«Δεν με νοιάζουν οι ψευτοκουλτουριάρηδες του ποδοσφαίρου» • Τι είπε στον Φάρκας • Μίνι προετοιμασία στο Καρπενήσι μετά το φιλικό με τα Τρίκαλα

Δημοσίευση: 23 Αυγ 2017 20:25 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Αυγ 2017 20:39
Ένα άλλο πρόσωπο του Αλέξη Κούγια  -σε αντίθεση με αυτό του αγιασμού- αντίκρισαν χθες οι παίκτες της ΑΕΛ Ένα άλλο πρόσωπο του Αλέξη Κούγια -σε αντίθεση με αυτό του αγιασμού- αντίκρισαν χθες οι παίκτες της ΑΕΛ

Μετά τις μεταρρυθμίσεις που έκανε στην ΑΕΛ, απόρροια της ήττας από τον Ολυμπιακό με 4-1 στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος (έφυγαν τέσσερις παίκτες οι: Λαμπρόπουλος, Κουτσιανικούλης, Φάρκας, Ντοντό, ο τελευταίος για πειθαρχικό παράπτωμα) ο ιδιοκτήτης της Αλέξης Κούγιας συνέχισε τη δράση του.

Συγκεκριμένα, χθες πήγε στα αποδυτήρια της ομάδας και έκανε μια ομιλία πριν την προπόνηση διάρκειας μισής ώρας στους ποδοσφαιριστές και σύμφωνα με πληροφορίες είχε πολλές ατάκες ενώ απευθύνθηκε και στον Φάρκας που ήταν παρών εξηγώντας τον λόγο που φεύγει.
Ο κ.Κούγιας στην αρχή της ομιλίας του είπε ότι οι παίκτες πρέπει μαζί με την τεχνική ηγεσία να γίνουν μια γροθιά, ο Πάους να συζητάει με τους παίκτες και οι παίκτες, ιδιαίτερα οι έμπειροι, με τον προπονητή.
Τους παρότρυνε να δουλεύουν μαζί όλη τη μέρα και όχι μόνο αγωνιστικά αλλά και να αναπτύξουν εξωαγωνιστικές σχέσεις γιατί οι ομάδες δεν χτίζονται μόνο στο γήπεδο.
Στη συνέχεια γύρισε και είπε ότι λάιτ ποδοσφαιριστές δεν μπορούν να υπάρχουν στην ΑΕΛ και απευθυνόμενος στον Φάρκας του είπε ότι δεν μπορεί ένα σέντερ μπακ να έχει δεχθεί σε σαράντα παιχνίδια τρεις κίτρινες κάρτες. Μπορεί να είναι καλό παιδί και καλός χαρακτήρας αλλά πρέπει να γίνει και σκληρός. Με τον τρόπο που παίζει δεν πρόκειται να τραυματιστεί ποτέ ούτε να περιορίσει αντιπάλους αναφερόμενος στα πενήντα περίπου γκολ που δέχθηκε πέρυσι η ΑΕΛ ενώ από τα «βέλη» του Κούγια δεν ξέφυγαν και οι υπόλοιποι για τους οποίους τόνισε ότι δεν είδε ούτε ένα τάκλιν κόντρα στον Ολυμπιακό.
Επίσης αναφέρθηκε στην ιστορία της ΑΕΛ που είπε ότι πρέπει να τη μάθουν οι παίκτες και ανέφερε το πάθος που είχαν οι τροπαιούχες ομάδες της ΑΕΛ και παίκτες μεγάλης αξίας όπως ο Βαλαώρας και ο Βουτυρίτσας έκαναν τάκλιν ενώ τώρα οι περισσότεροι είναι λάιτ.
Ο κ. Κούγιας κάποια στιγμή άστραψε και βρόντηξε λέγοντας: «Δεν είμαι Πηλαδάκης να βλέπω ότι με ρίχνουν και να κάνω τον πολιτισμένο, ούτε άμπαλος να μην βλέπω τι κάνουν οι προπονητές και να κάνω τον πολιτισμένο, ούτε είμαι Πλεξίδας. Εγώ την ομάδα μου την προστατεύω, δεν με νοιάζουν οι ψευτοκουλτουριάδες του ποδοσφαίρου που το μόνο που ξέρουν είναι να κάνουν υψηλή κριτική.
Προτιμώ μέχρι τέλος να είμαι νικητής όπως και είμαι, παρά να προσέχω την ηθική των ψευτοκουλτουριάρηδων του ποδοσφαίρου».
Και τελείωσε λέγοντας: «Το ποδόσφαιρο είναι πόλεμος, πρέπει να χύνουμε αίμα για τη νίκη. Εσείς μέσα στο γήπεδο και εγώ έξω από αυτό για να φέρουμε την ομάδα εκεί που της αξίζει.
Όποιος μπορεί να με ακολουθήσει είναι μαζί μου, όποιος δεν μπορεί φεύγει. Όσο έχω εγώ την ευθύνη της ομάδας παίκτες που δεν θα προσπαθούν δεν θα έχουν θέση σ’ αυτήν».

Μεταγραφές
και ΚαρπενήσιΣύμφωνα με πληροφορίες η ΑΕΛ κινείται για την απόκτηση τριών παικτών και πιθανόν να υπάρξουν προσθήκες πριν τον αγώνα της ερχόμενης Δευτέρας με τον Αστέρα Τρίπολης. Επίσης σκέψη υπάρχει η ομάδα μετά το φιλικό παιχνίδι στα Τρίκαλα την 1η Σεπτεμβρίου να μεταβεί εκ νέου στο Καρπενήσι για μια μίνι προετοιμασία(υπάρχει διακοπή λόγω των υποχρεώσεων της εθνικής ομάδας) και να μεταβεί απευθείας στην Αθήνα για τον αγώνα με την ΑΕΚ.3

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass