ΣΤΙΣ ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΜΕΡΕΣ

Τι άλλαξε ο Σωτήρης Αντωνίου

• Γιατί οι «βυσσινί» θέλουν να ξεκινήσει το πρωτάθλημα

Δημοσίευση: 25 Μαρ 2018 22:09

Του Σωτ. Κέλλα

Δεκαπέντε μέρες ως τεχνικός ηγέτης της ΑΕΛ συμπληρώνει ο Σωτήρης Αντωνίου και ήδη στα δύο φιλικά παιχνίδια που έδωσε η λαρισινή ομάδα δείχνει να βάζει τη «σφραγίδα» του ενόψει των τελευταίων αγώνων του πρωταθλήματος αλλά και του επαναληπτικού ημιτελικού του κυπέλλου Ελλάδας με την ΑΕΚ. Τα φιλικά που έδωσε η ΑΕΛ ήταν στη Λιβαδειά με τον Λεβαδειακό και στη Λαμία με τη φερώνυμη ομάδα και ο Σωτήρης Αντωνίου δεν δίστασε να αποκαλύψει τα σχέδιά του.
Το πρώτο είναι η τακτική 3-5-2 που σκέφτεται να εφαρμόσει έχοντας δύο πλάγιους που θα καλύπτουν ο καθένας όλη την πλευρά του και υποψήφιοι για τον ρόλο αυτό είναι ο Μλαντένοβιτς ή τον Γουάλας(αριστερά) αλλά και ένας εκ των Μασούρα ή Ρέντζα(δεξιά).


Από κει και πέρα δείχνει ότι για μια από τις τρεις θέσεις των σέντερ μπακ ο Μόρας είναι στα πλάνα του, δείγμα ότι τον υπολογίζει εκτιμώντας την προσωπικότητά του αλλά και τον ηγετικό ρόλο που μπορεί να έχει στη ομάδα. Βασικό στοιχείο είναι ότι η ομάδα θέλει να κάνει παιχνίδι από πίσω και είναι χαρακτηριστικό ότι ο Αντωνίου δεν θέλει να κάνουν ούτε βολέ οι τερματοφύλακες.
Επίσης ένα άλλο στοιχείο που πρόσθεσε στην ομάδα είναι το πρέσιγκ ψηλά που στη Λαμία (παρά την ήτα με 2-1) ήταν υποδειγματικό και κράτησε για μια περίπου ώρα κάτι που έδωσε τη δυνατότητα η ΑΕΛ να έχει κατοχή μπάλας και να κάνει περισσότερο παιχνίδι.
Πάντως για τον Αντωνίου ήταν σημαντικό ότι στη διακοπή του πρωταθλήματος, λόγω των επεισοδίων στην αναμέτρηση ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, είχε την ευκαιρία να αξιολογήσει το έμψυχο δυναμικό αφού αγωνίσθηκαν σχεδόν όλοι οι διαθέσιμοι παίκτες ενώ δόθηκε η ευκαιρία να αποθεραπευτούν ποδοσφαιριστές. Σήμερα η ομάδα έχει ρεπό ενώ από αύριο επανέρχονται σε προπονητικούς ρυθμούς ο Αγκάνοβιτς με τον Γουάλας που αποθεραπεύτηκαν πλήρως και απόντες θα είναι οι διεθνείς Μασούρας και Μπόζοβιτς.
Τέλος σχετικά με την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος την ερχόμενη βδομάδα στην ΑΕΛ δείχνουν να το θέλουν αφού θεωρούν ότι η ομάδα είναι πανέτοιμη ενώ σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελαν να πάνε απευθείας στον ημιτελικό επαναληπτικό αγώνα κυπέλλου Ελλάδας χωρίς επίσημο παιχνίδι.ΧΩΡΙΣ ΜΠΟΖΟΒΙΣ
Η φιλική αναμέτρηση της Κύπρου με το Μαυροβούνιο έμεινε στο 0-0, στο ΓΣΠ της Λευκωσίας, ενώ ο γκολκίπερ της ΑΕΛ, Μλάντεν Μπόζοβιτς, έμεινε στον πάγκο για τους φιλοξενούμενους. Δύο δοκάρια μετά από εξαιρετικές επεμβάσεις του τερματοφύλακα της Εθνικής Κύπρου, Πάρντο είχε το Μαυροβούνιο.
Εθνική Κύπρου: Πάρντο, Τ. Δημητρίου, Λαϊφης, Μερκής, Ιωάννου (46’ Μαρκάσα), Αρτυματάς, Φροξυλιάς (64’ Αντωνίου), Κούσουλος (79’ Οικονομίδης), Άντονι Γεωργίου (79 Κατελάρης), Χριστοφή (73’ Ρουσιάς), Σωτηρίου (85’ Παπαφώτης).
Εθνική Μαυροβουνίου: Μιγιάτοβιτς, Στόικοβιτς (66’ Βάκιτς), Τομάσεβιτς, Σάβιτς (46’ Κλιμέντα), Μιγιούσκοβιτς (78’ Βέσοβιτς), Βούκσεβιτς, Ίβανιτς, Γιόβοβιτς, Κοβάσεβιτς (66’ Μάρουσιτς), Μπεκιράι (37’ Μουγκόσα), Γιόβετιτς (66’ Χαντάνοβιτ )

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass