Η ΑΕΛ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ SUPER LEAGUE

Καταγγέλλει πάρτι, βλέπει 30 βαθμούς…

* Σήμερα προπόνηση και μετά διήμερο για τη γιορτή του Πάσχα

Δημοσίευση: 06 Απρ 2018 22:12

Του Σωτ. Κέλλα

Μια ανακοίνωση με πολλούς αποδέκτες εξέδωσε χθες η ΠΑΕ ΑΕΛ αναφέροντας για πάρτι που γίνεται από τη Λάρισα μέχρι τους Οθωνούς (το μεγαλύτερο από τα Διαπόντια νησιά, που βρίσκονται βόρεια της Κέρκυρας) και μάλιστα προαναγγέλλει μεγαλύτερης έκτασης πάρτι στις τελευταίες αγωνιστικές όλων των επαγγελματικών πρωταθλημάτων.


Παράλληλα σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν κατά την πρόσφατη ομιλία του μεγαλομετόχου της ομάδας Αλέξη Κούγια στους παίκτες ειπώθηκε ότι για να αισθάνεται η ομάδα απόλυτα ασφαλής θα πρέπει να φθάσει τους τριάντα βαθμούς δίνοντας το σύνθημα για νίκες με Παναιτωλικό και Λαμία στα δύο εντός έδρας παιχνίδια μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος.
Χθες σχετικά με τους υπολογισμούς που υπάρχουν για την παραμονή στην κατηγορία ο τεχνικός του Απόλλωνα Σμύρνης Γιώργος Παράσχος μετά τη νίκη της ομάδας του στα Γιάννινα μίλησε για όριο στους 27 βαθμούς, όσους έχει και η ΑΕΛ αλλά είναι γεγονός ότι στο ελληνικό πρωτάθλημα το όριο παραμονής εκτοξεύεται τις τελευταίες αγωνιστικές.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ αναφέρει τα εξής: «Κανένας εισαγγελέας σε όλη την Ελλάδα, κανένας ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, καμία ΕΠΟ, καμία διοργανώτρια αρχή και καμία ΚΕΔ παρατηρούν τι γίνεται το τελευταίο χρονικό διάστημα σε όλες τις επαγγελματικές κατηγορίες στο ελληνικό ποδόσφαιρο;
Έτσι έχουμε μία απορία και είπαμε να την μοιραστούμε μαζί σας...
Πάλι το ίδιο έργο βλέπουμε, δυστυχώς με τους ίδιους πρωταγωνιστές!
Ειδικά στη βορειοδυτική Ελλάδα, από Λάρισα και Κοζάνη μεριά μέχρι τους Οθωνούς και την Αδριατική τα συνεργεία, όπως ακούμε από τις τοπικές φήμες, κάνουν μεγάλο πάρτι και ετοιμάζονται για ακόμα μεγαλύτερο τις επόμενες αγωνιστικές.
Ελπίζουμε εμάς μετά τα περσινά με τις ομάδες Μπαρτσελόνες να μας έχουν αφήσει απ’ έξω..»
Το πρόγραμμα των ομάδων που κινδυνεύουν να ακολουθήσουν τον Πλατανιά Χανίων στην παρακάτω κατηγορία είναι το εξής:.
ΑΕΛ (26β.) : Παναιτωλικός (Μ), ΠΑΣ Γιάννινα (Ε), Ξάνθη (Ε), Λαμία (Μ)
ΛΑΜΙΑ (25β.): Απόλλων Σμ. (Μ), Παναιτωλικός (Ε), ΠΑΣ Γιάννινα (Μ), ΑΕΛ (Ε)
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜ. (25β.): Λαμία (Ε), Ολυμπιακός (Μ), Αστέρας Τριπ. (Ε), ΑΕΚ (Μ)
ΚΕΡΚΥΡΑ (21β.): Ολυμπιακός (Ε), Αστέρας Τριπ. (Μ), ΑΕΚ (Μ), Ατρόμητος (Ε)
*Με (Μ) τα ματς που έχουν στην έδρα τους, με (Ε) τα ματς εκτός έδρας.
ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ, ΜΕΤΑ ΔΙΗΜΕΡΗ ΔΙΑΚΟΠΗ
Οι παίκτες της ΑΕΛ ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος αλλά και του επαναληπτικού ημιτελικού του κυπέλου Ελλάδας με την ΑΕΚ σήμερα θα κάνουν το πρωί προπόνηση και ακολούθως θα πάρουν δυο μέρες άδεια για να γιορτάσουν την Ανάσταση και το Πάσχα. Θα επανέλθουν κανονικά στις προπονήσεις τη Δευτέρα του Πάσχα.
Ο τεχνικός Σωτήρης Αντωνίου τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος είναι οι τραυματίες Λεοζίνιο, Γουάλας και Κριζμάν ενώ χθες είδε να επανέρχονται σε προπονητικούς ρυθμούς ο Μασούρας με τον Καρατάσιο που είχαν υποχρεώσεις με την εθνική Ελπίδων σε φιλικό παιχνίδι που έδωσε για φιλανθρωπικό σκοπό στον γειτονικό Βόλο.
Ο Μασούρας αγωνίσθηκε βασικός παίζοντας στην επίθεση(στο 4-4-2 του τεχνικού του ομοσπονδιακού συγκροτήματος Αντώνη Νικοπολίδη), ενώ ο Καρατάσιος μπήκε αλλαγή στο δεύτερο μέρος παίζοντας σέντερ μπακ.
ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΜΕ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΒΑΘΜΩΝ Ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ
Αντιμέτωπος με ποινή αφαίρεσης βαθμών βρίσκεται ο ΠΑΣ Γιάννινα, λόγω ληξιπρόθεσμης οφειλής στον Κρίστιαν Τσάβες. Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ έκανε δεκτή τη σχετική αίτηση του Αργεντινού ποδοσφαιριστή, που είχε αγωνιστεί στον «Αγιαξ της Ηπείρου» από το 2013 έως τα μέσα της περιόδου 2015-16, και επιτάσσει την πλήρη και ολοσχερή εξόφλησή του. Σε διαφορετική περίπτωση, ο ΠΑΣ Γιάννινα θα τιμωρηθεί με αφαίρεση τριών βαθμών από το πρωτάθλημα της Super League.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass