×

Ειδοποίηση

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: media/k2/galleries/196352

ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ-ΚΑΛΛΙΘΕΑ 4-3

Παρέμβαση αθλητικού εισαγγελέα

* Παν. Μαντζανάς: «Θα κινηθούμε νομικά εναντίον του Γιαννόπουλου»

Δημοσίευση: 06 Απρ 2018 22:09

Του Σωτ. Κέλλα
Τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης διέταξε ο αθλητικός εισαγγελέας Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου, για να διερευνήσει τις συνθήκες διαμόρφωσης του αποτελέσματος του προχθεσινού αγώνα της Football League μεταξύ του Απόλλωνα Λάρισας και της Καλλιθέας (4-3) για την 25η ημέρα της διοργάνωσης. Αφορμή οι δηλώσεις του γενικού αρχηγού της δεύτερης, Νίκου Γιαννόπουλου που αναφέρθηκε σε εσκεμμένα μειωμένη απόδοση, στο πρώτο μέρος, των παικτών της λαρισινής ομάδας.
Ο κ. Γιαννόπουλος είχε δηλώσει ότι: «Αυτό το παιχνίδι δεν έπρεπε να γίνει τη Μεγάλη Εβδομάδα, αλλά τις Απόκριες. Οι παίκτες του Απόλλωνα Λάρισας μας άφησαν να προηγηθούμε και στο δεύτερο μέρος το έπαιξαν στα ίσια και νίκησαν. Αυτό κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει».


Να σημειωθεί ότι η Καλλιθέα αν και προηγήθηκε 3-1 στο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι πήραν τη νίκη με 4-3, ενώ μετά τον αγώνα παραιτήθηκε ο προπονητής της ηττημένης, Γιώργος Κορακάκης. Για το θέμα θα κληθούν να καταθέσουν στον εισαγγελέα τόσο ο γενικός αρχηγός της Καλλιθέας όσο και ποδοσφαιριστές και αξιωματούχοι του αγώνα.
Άμεση ήταν η αντίδραση του Απόλλωνα Λάρισας καθώς χθες ο μεγαλομέτοχος Παναγιώτης Μαντζανάς δήλωσε στην «Ε» τα εξής: «Θα κινηθούμε νομικά εναντίον του γενικού αρχηγού κ. Γιαννόπουλου αλλά και οποιωνδήποτε άλλων τρίτων που θέλουν να καλύψουν δικές τους αμαρτίες.
Δεν μπορεί να απολογούμαστε γιατί κερδίσαμε, τι ήθελε ο γενικός αρχηγός της Καλλιθέας να καθίσουμε να χάσουμε; Εκμεταλλεύτηκε η ομάδα του το άσχημο πρώτο μέρος του Απόλλωνα αλλά μετά αντιδράσαμε και κερδίσαμε. Τι θα έλεγε αν οι παίκτες του στα τελευταία λεπτά και πριν ο Μαυριάς βάλει το νικητήριο τέρμα πετύχαιναν αυτοί γκολ;
Και αν τον πείραξε η ανατροπή του αποτελέσματος ας δει και άλλα ανάλογα παραδείγματα σε ευρωπαϊκά παιχνίδια ποδοσφαίρου.
Δηλώνω ότι στόχος της ομάδας μας είναι η τρίτη θέση και μπορούμε να το καταφέρουμε με δεδομένο ότι έχουμε στην έδρα μας τη Δόξα Δράμας και την Παναχαϊκή. Μια ομάδα που είναι νέα στην κατηγορία και προσπαθεί να πρωταγωνιστήσει».
Σχετικά με την κατάπτωση της εγγυητικής λόγω οικονομικής διαφοράς με τον Μαρσέλο Πέντα ο Παναγιώτης Μαντζανάς δήλωσε τα εξής: «Πετύχαμε την αναστολή της προσωρινής διαταγής πληρωμής και τον λόγο έχει η τακτική δικάσιμος στις 26 Απριλίου».
Τέλος σχετικά με την αδειοδότηση της ομάδας λόγω προσφυγής του πρώην ποδοσφαιριστή Τζάνη είπε ότι το θέμα του παίκτη λύθηκε και ο Απόλλων Λάρισας την Τρίτη θα καταθέσει ένσταση και θα αδειοδοτηθεί κανονικά.
ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ
Με νίκη συνέχισε η Παναχαϊκή τις υποχρεώσεις της στη Football League, καθώς επιβλήθηκε 2-1 του Παναιγιάλειου στο Αίγιο, στην αναμέτρηση με την οποία ολοκληρώθηκε η 25η αγωνιστική. Τα τέρματα που χάρισαν το «τρίποντο» στους φιλοξενούμενους πέτυχαν οι Ελευθεριάδης (6’) και Αργυρόπουλος (40’), ενώ ο Παναιγιάλειος μείωσε με το πέναλτι του Σταματή στο 89’.
Νωρίτερα ο ΑΟΧ/Κισσαμικός επικράτησε 2-1 (53’ Χαλκιαδάκης, 70’ Ξύδας - 74’ Αρναρέλλης) της Δόξας Δράμας στα Χανιά και την «έπιασε» στην 4η θέση της κατάταξης.

Τα αποτελέσματα της 25ης αγωνιστικής της Football League:
ΟΦΗ-Άρης      2-0
Απόλλων Πόντου-Εργοτέλης      1-1
Πανσερραϊκός-Σπάρτη      3-1
Τρίκαλα-ΑΕ Καραϊσκάκης      0-0
Απόλλων Λάρισας-Καλλιθέα      4-3
Αιγινιακός-Αχαρναϊκός      3-0 (α.α.)
Αναγέννηση Καρδίτσας-Βέροια      3-0 (α.α.)
ΑΟΧ/Κισσαμικός-Δόξα Δράμας      2-1
Παναιγιάλειος-Παναχαϊκή      1-2
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 25 αγώνες)
1. ΟΦΗ      63
2. Άρης      60
3. Παναχαϊκή      50
4. Δόξα Δράμας      43
. ΑΟΧ/Κισσαμικός      43 -24αγ.
. Απόλλων Λάρισας      43
7. Απόλλων Πόντου      42
. ΑΕ Καραϊσκάκης      40
9. Τρίκαλα      39
10. Σπάρτη      32
11. Αναγέννηση Καρδίτσας      31
12. Πανσερραϊκός      28
13. Εργοτέλης      27
14. Αιγινιακός      26
15. Παναιγιάλειος      21
16. Καλλιθέα      16
17. Βέροια      -
18. Αχαρναϊκός      -
* Ο Αχαρναϊκός και η Βέροια έχουν αποβληθεί από το πρωτάθλημα.
** Εκκρεμεί η απόφαση για την «τύχη» του αγώνα ΑΟΧ/Κισσαμικός-Βέροια.

Gallery άρθρου

{gallery}196352{/gallery}
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass