ΕΙΧΕ ΥΠΟΣΤΕΙ ΒΑΡΥΤΑΤΕΣ ΚΡΑΝΙΟΕΓΚΕΦΑΛΙΚΕΣ ΚΑΚΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Εξέπνευσε 8χρονος μαθητής στο Πανεπιστημιακό Λάρισας

Δημοσίευση: 10 Ιουν 2016 0:46
Ο δρόμος στον οποίο τραυματίστηκε θανάσιμα ο 8χρονος Μάριος, ο οποίος κηδεύτηκε χθες Ο δρόμος στον οποίο τραυματίστηκε θανάσιμα ο 8χρονος Μάριος, ο οποίος κηδεύτηκε χθες

 

Την τελευταία του πνοή στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας άφησε τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης ο 8χρονος μαθητής Μάριος Μαντζιάρας, ο οποίος είχε τραυματιστεί πολύ σοβαρά μετά από τροχαίο δυστύχημα το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης στη συνοικία του Αγίου Παντελεήμονα, στην Καρδίτσα.

Ο άτυχος Μάριος τραυματίστηκε ενώ έπαιζε με το ποδήλατό του όταν παρασύρθηκε από Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε 62χρονος άνδρας, κάτω από συνθήκες που διερευνά η Τροχαία Καρδίτσας.

Ο μικρός μαθητής μεταφέρθηκε αμέσως με αυτοκίνητο στο Γενικό Νοσοκομείο Καρδίτσας αλλά λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του κρίθηκε επιβεβλημένη η μεταφορά του με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

Εκεί, υποβλήθηκε αμέσως σε ένα πολύωρο χειρουργείο και τελικά εξέπνευσε τα ξημερώματα της Πέμπτης, εξαιτίας των βαρύτατων κρανιοεγκεφαλικών κακώσεων που είχε υποστεί από το ατύχημα.

Τη θλίψη τους για τον τραγικό χαμό του 8χρονου Μάριου, και τα θερμά τους συλλυπητήρια προς την οικογένεια του παιδιού, εξέφρασαν χθες τόσο η διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 5ου Δημοτικού Σχολείου Καρδίτσας στο οποίο φοιτούσε ο μικρός, όσο και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων της ίδιας σχολικής μονάδας. 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass