ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑΚΙΝΟΥΝΤΑΙ

Έκπτωση 50% στα τρένα ζητά το ΕΚΛ

Δημοσίευση: 24 Σεπ 2015 8:06

Να ισχύσει έκπτωση της τάξης του 50% για τους εργαζόμενους που χρησιμοποιούν τον προαστιακό Λάρισας –Θεσσαλονίκης, ζήτα το Εργατικό Κέντρο Λάρισας.

Το ΕΚΛ θέτει θέμα άνισης μεταχείρισης με τους εργαζόμενους στην Αττική επισημαίνοντας σε σχετική ανακοίνωση: «Δεκάδες εργαζόμενοι καθημερινά είναι αναγκασμένοι να μετακινούνται από τη Λάρισα προς τη Θεσσαλονίκη, Κατερίνη και άλλους προορισμούς με τον προαστιακό σιδηρόδρομο Λάρισας-Θεσσαλονίκης, προκειμένου να πάνε στη δουλειά τους, δαπανώντας ένα μεγάλο μέρος του μισθού τους στα εισιτήρια.

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ δίνει μια έκπτωση 30% σε όσους έχουν μηνιαία κάρτα μετακινήσεων, αλλά και πάλι αυτό αποτελεί μεγάλο έξοδο για τους εργαζόμενους. Στον αντίστοιχο προαστιακό σιδηρόδρομο της Αττικής, γι’ αυτές τις περιπτώσεις των καθημερινά μετακινούμενων εργαζόμενων, υπάρχει πρόσθετη έκπτωση 20%, συνολικά δηλαδή 50%.

Το Εργατικό Κέντρο Ν. Λάρισας, διεκδικεί άμεσα αυτό να ισχύσει και για τους εργαζόμενους που χρησιμοποιούν καθημερινά τον προαστιακό Λάρισα – Θεσσαλονίκη, δηλαδή έκπτωση 50%».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass