ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ

Ξεκίνησαν μάθημα πληροφορικής και πήραν βραβείο

Δημοσίευση: 03 Μαϊ 2017 9:19

Τη δεύτερη θέση κατέλαβε το Δημοτικό Σχολείο Καλοχωρίου στον μαθητικό διαγωνισμό εκπαιδευτικού βίντεο με θέμα «Σερφάρω δημιουργικά - σέβομαι τη διαφορετικότητα».

 Ο διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του 7ου Μαθητικού Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας που έγινε στο Μουσικό Σχολείο Λάρισας. Οι μαθητές των Ε΄- ΣΤ΄ τάξεων, υπό την καθοδήγηση της εκπαιδευτικού πληροφορικής Κουτελίδα Χριστίνας, δημιούργησαν ένα εκπαιδευτικό βίντεο με θέμα την ένταξη ενός προσφυγόπουλου στο ελληνικό δημόσιο σχολείο, τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει και πώς μέσα από το διαδίκτυο καταφέρνει να επικοινωνήσει με τους μαθητές και να συνεργαστεί μαζί τους.

Αξίζει να σημειωθεί πως το μάθημα της Πληροφορικής διδάσκεται στο Δημοτικό Σχολείο Καλοχωρίου για πρώτη φορά φέτος και αυτό προσέφερε στους μαθητές τη δυνατότητα να συμμετάσχουν μαζί με την εκπαιδευτικό Πληροφορικής, στον σχεδιασμό των μαθησιακών δραστηριοτήτων και στο να εκφράσουν ελεύθερα τις αντιλήψεις και τα συναισθήματά τους.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass