ΕΝΑΣ ΖΩΟΦΙΛΟΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, Ο ΕΤΕΡΟΣ ΣΤΑ ΚΡΑΤΗΤΗΡΙΑ

Έμπλεξαν μετά τον σκυλοκαβγά!

Δημοσίευση: 11 Σεπ 2017 22:17

Ένας "καβγάς"… σκύλων είχε ως αποτέλεσμα, χθες το πρωί, ο ένας ζωόφιλος να βρεθεί στο νοσοκομείο μετά από δαγκωνιές για την παροχή πρώτων βοηθειών και ο έτερος ζωόφιλος να καταλήξει κρατούμενος στο Αστυνομικό Τμήμα προκειμένου σήμερα να οδηγηθεί ενώπιον του δικαστηρίου.

Θύμα ένας 39χρονος Βρετανός υπήκοος και κάτοικος Λάρισας που, χθες το πρωί, έκανε τη βόλτα του μαζί με το σκύλο του στην περιοχή του ΣΕΚΦΟ. Βόλτα με το σκύλο του έκανε επίσης και ένας 72χρονος Λαρισαίος. Μόνο που όταν διασταυρώθηκαν οι δυο ζωόφιλοι, ο πιο μεγαλόσωμος σκύλος του 72χρονου Λαρισαίου, σύμφωνα με πληροφορίες, "όρμηξε" στον πιο μικρόσωμο σκύλο του Βρετανού υπηκόου.

Ο Βρετανός υπήκοος που είχε δεμένο το σκύλο του, θέλησε να τον προστατεύσει από τον ελεύθερο και με… "επιθετικές τάσεις", σκύλο του Λαρισαίου. Προσπάθεια σωτηρίας που "πλήρωσε" ο Βρετανός ζωόφιλος καθώς ο μεγαλόσωμος σκύλος τον δάγκωσε, τόσο στο αριστερό του χέρι όσο και στο δεξί του πόδι.

Έτσι ο 39χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών ενώ στη συνέχεια υπέβαλε μήνυση κατά του 72χρονου. Ο 72χρονος Λαρισαίος συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης καθώς έβγαλε βόλτα το σκύλο του χωρίς μέτρα προστασίας και σήμερα θα οδηγηθεί ενώπιον της δικαιοσύνης ενώ από την ΕΛ.ΑΣ. παραγγέλθηκαν τόσο ιατροδικαστική όσο και κτηνιατρική εξέταση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Μείνε μαζί μας
keuea

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1