ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΣΙΤΗΡΩΝ

Αποκαλύπτοντας το παρελθόν της Λάρισας

Δημοσίευση: 13 Σεπ 2017 15:36

Το Λαογραφικό Ιστορικό Μουσείο Λάρισας και το Μουσείο Σιτηρών και Αλεύρων –Μύλος του Παππά, συνεορτάζουν τις Ευρωπαϊκές Ημέρες Πολιτιστικής Κληρονομιάς, που για τη διετία 2017-2018 έχει το θέμα «Πόλε(ι)ς», διοργανώνοντας εκπαιδευτικό πρόγραμμα, με τίτλο «Η δική μας πόλη αποκαλύπτει το παρελθόν της».

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα θα υλοποιηθεί την Τετάρτη 20, την Πέμπτη 21 και την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου στις 9 το πρωί, στο Μουσείο Σιτηρών και Αλεύρων στο Μύλο του Παππά.

Απευθύνεται σε σχολικές ομάδες Β΄ έως ΣΤ΄ δημοτικού και θα υλοποιηθεί χωρίς κόστος συμμετοχής. Τα παιδιά μέσα από παλαιές καρτ ποστάλ και φωτογραφίες θα δουν όψεις της παλιάς Λάρισας, θα ανακαλύψουν την εξέλιξη της πόλης μέσα στο χρόνο, θα παίξουν παιχνίδια και θα κάνουν χειροτεχνίες. Στόχος του προγράμματος είναι η γνωριμία των μαθητών με την παλιά Λάρισα και η καλλιέργεια της κριτικής σκέψης τους.

Το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου, η είσοδος στα δύο μουσεία θα είναι δωρεάν τις εξής ώρες: Λαογραφικό Ιστορικό Μουσείο Λάρισας: 10:00-14:00, Έκθεση Τάκη Τλούπα, Μύλος του Παππά: 10:00-14:00. Πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα στο τηλέφωνο 2410 239446 (καθημερινά 08:00-14:00).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Μείνε μαζί μας
keuea

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1