ΑΠΟΨΕ ΣΤΟ ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑΣ

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης επιστρέφει στη Λάρισα

Δημοσίευση: 13 Σεπ 2017 15:28

Μετά από μια πολυετή απουσία ο Μιχάλης Χατζηγιάννης επιστρέφει στη σκηνή ανανεωμένος και με ακόμη μεγαλύτερη όρεξη να ξεσηκώσει τα πλήθη. Ο αγαπημένος μουσικός της νεολαίας θα βρεθεί απόψε για μια μοναδική συναυλία στο Κηποθέατρο Αλκαζάρ στις 9.30 το βράδυ.

Το πρόγραμμά του περιλαμβάνει τραγούδια του που όλοι έχουμε τραγουδήσει και που έχουν συνδεθεί με μερικές από τις πιο αγαπημένες στιγμές της ζωής μας. Μάλιστα, το καλοκαίρι αυτό παρουσιάζει για πρώτη φορά μια νέα και πολύ ταλαντούχα τραγουδίστρια, τη Νεκταρήλια Τσομπάνογλου. Μαζί του οι μουσικοί: Σόλωνας Αποστολάκης (πιάνο-πλήκτρα, ενορχήστρωση), Σπύρος Μάζης (μπάσο), Γιώργος Μητσοτάκης (τύμπανα), Χρήστος Γκάτσος (ηλεκτρική κιθάρα), Ιάσωνας Μαυρογεώργος (ακουστική κιθάρα), Μπάτης Πεφάνης (σαξόφωνο-κρουστά).

Ραντεβού, λοιπόν, στο Κηποθέατρο απόψε για μια συναυλία που θα μας χαρίσει πολλές μελωδικές νότες και πολύ καλή διάθεση για να αποχαιρετίσουμε το φετινό καλοκαίρι. Τιμές εισιτηρίων: Προπώληση : 12€ και Ταμείο: 15€. Προπώληση εισιτηρίων στα σημεία: Public, Ticket services, ΓΕΡΜΑΝΟΣ (κατάστημα Νομαρχίας), Καλτσάς βιβλιοπωλείο, Retro coffee house and spirits και φιλΕλλήνων τυροπωλείον αλλαντοπωλείον. Χορηγός επικοινωνίας: Εφημερίδα Ελευθερία.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass