Το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου, ο Βρεφονηπιακός Σταθμός του Ο.Α.Ε.Δ. Λάρισας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα.

Εκτός από το προσωπικό του Σταθμού στην εκδήλωση προσκλήθηκαν και οι γονείς των παιδιών για να ξεφύγουν λίγο από την καθημερινότητά τους, καθώς την εκδήλωση πλαισίωσε με την ευγενική συμμετοχή του ο κ. Τάσος Νοτόπουλος.

Κλιμάκιο των Έφεδρων Αξιωματικών της Θεσσαλίας, αποτελούμενο από τον πρόεδρο του ΣΕΑΝ Καρδίτσας Ιωάννη Ντενησιώτη, τον πρόεδρο του ΣΕΑΝ Τρικάλων Γιώργο Ράπτη και το μέλος του Δ.Σ. του ΣΕΑΝ Λάρισας Μιχάλη Φωκά, επισκέφθηκαν το σχολείο χειμερινής διαβίωσης των σπουδαστών της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών (ΣΜΥ).

 

Το Γαλλικό Ινστιτούτο Λάρισας  γιορτάζει την αποκριά με βασίλισσα την "Κρέπα".

Παρουσία πλήθους φίλων τα μέλη του ΚΑΠΗ Μακρυχωρίου, ένα από τα πλέον δραστήρια και δυναμικά ΚΑΠΗ του νομού, έκοψαν μέσα σε γιορτινή ατμόσφαιρα την πρωτοχρονιάτική πίτα τους, στην έδρα του Δήμου και στο χώρο του ΚΑΠΗ στο Μακρυχώρι.

Στο κεντρικό κτίριο του ΕΚΑΒ στη Λάρισα πραγματοποίησαν την καθιερωμένη κοπή πίτας τα μέλη του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ Θεσσαλίας.

Σε νέες μειώσεις- σοκ των συντάξεων έως και 35% για 1,4 εκατομμύρια συνταξιούχους (οι οποίοι λαμβάνουν τώρα τη σύνταξή τους) θα οδηγήσει η συμφωνία κυβέρνησης - δανειστών για τη σταδιακή κατάργηση της προσωπικής διαφοράς. Η περικοπή θα γίνει σταδιακά από το 2020 έως το 2025.

Με αφορμή την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Δημοτικής Κοινότητας Τερψιθέας και λοιπών φορέων, ο Μορφωτικός και Εκπολιτιστικός Σύλλογος Τερψιθέας έδωσε την ευκαιρία στους μικρούς του χορευτές και σε όσους παρευρέθηκαν στην κοπή της πίτας να γνωρίσουν από κοντά τα παραδοσιακά μουσικά όργανα της πατρίδας μας από τους δασκάλους μουσικής του Σύγχρονου Ωδείου Λάρισας.

Σε μια όμορφη εκδήλωση, κάτοικοι της Τοπικής Κοινότητας Ελάτειας αλλά και φίλοι του συλλόγου, έδωσαν το «παρών» στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του τοπικού Πολιτιστικού Εκπολιτιστικού Συλλόγου.

Όπως ανακοινώθηκε από τον Σύνδεσμο Βιοκαλλιεργητών Λάρισας, λόγω αλλαγών στη σκεπαστή Αγορά της Νεάπολης, εφεξής η Βιολογική Αγορά της Παρασκευής μεταφέρεται σε νέο χώρο, στο κτήριο της ΕΑΣ στη Φιλιππούπολη (πρώην Gaia), απέναντι από την Α’ ΔΟΥ.

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του σε κέντρο του Φρουρίου έκοψε το τμήμα Μεταγωγών – Δικαστηρίων Λάρισας.

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

KETHEA
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1