Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017

Κατηγορία Λάρισα
13 Δεκ 2017 1:56

* «Μάχη» Γιαννακόπουλου - Αδάμ

Κάθε χρόνο, κοντά στα Χριστούγεννα, είναι παράδοση πλέον ο Μελισσοκομικός Σύλλογος Λάρισας να φέρνει το τοπικό μέλι στους καταναλωτές μέσα από μια μικρή γιορτινή παρουσίαση, που φέτος θα ’ναι στην πλατεία Νομαρχίας.

Μια ξεχωριστή εκδήλωση, ύμνο στη ζωή και το έργο του Ιωάννη Καποδίστρια, του πρώτου κυβερνήτη της Ελλάδας, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι βρέθηκαν το βράδυ της Κυριακής στο Πολιτιστικό Κέντρο «Χρυσαλλίδα» στην Αγιά.

«Παγωμένη» είναι η αγορά φυσικών ελάτων και γκι στη Λάρισα.

Προφυλακιστέος κρίθηκε χθες, μετά την απολογία του στον ανακριτή, ο 60χρονος πρώην αρχιφύλακας της ΕΛ.ΑΣ. που είχε συλληφθεί την περασμένη Παρασκευή για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Με δύο ακόμη συλλήψεις συνεχίζονται οι έρευνες της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής για τη δράση της σπείρας που έκλεβε εξοπλισμό από νοσοκομεία της χώρας, μεταξύ των οποίων και το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας.

Την παραδειγματική καταδίκη του 75χρονου Λαρισαίου, που θανάτωσε τον σκύλο του σέρνοντάς τον πίσω από το αγροτικό αυτοκίνητο, αποφάσισε χθες το Τριμελές Αυτόφωρο Δικαστήριο της Λάρισας.

Το Πυροσβεστικό Σώμα, την ερχόμενη Κυριακή 17 Δεκεμβρίου, εορτάζει και τιμά τη μνήμη των προστατών του Αγίων Τριών εν Καμίνω Παίδων. 

Οι συνταξιούχοι του Δημοσίου νομού Λάρισας συμμετέχουν στην κινητοποίηση των συνταξιουχικών οργανώσεων, που θα γίνει στις 15 Δεκεμβρίου στην Αθήνα και συγκεκριμένα στην πλατεία Συντάγματος.

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

sm agora
Μείνε μαζί μας
keuea
KENTIA KAUISTIKO

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1