Το ερχόμενο Σάββατο η ΑΕΛ παίζει έναν κρίσιμο αγώνα για την πορεία της στο πρωτάθλημα της Super League (20.30 Ael Fc Arena) με αντίπαλο τη Λαμία και στόχος είναι μόνο η νίκη.

Ο Ερμής στη μυθολογία ήταν ο αγγελιοφόρος των Θεών και ο Ερμής της Αγιάς, είναι φέτος ο αγγελιοφόρος του λαρισινού μπάσκετ, ο μοναδικός εκπρόσωπος στην Α2 Εθνική κατηγορία.

Από 19% έως 24% ακριβότερο σε σχέση με πέρυσι θα αγοράσουν φέτος το πετρέλαιο θέρμανσης οι Λαρισαίοι καταναλωτές, επιβαρύνοντας τον οικογενειακό τους προϋπολογισμό από 190 - 240 ευρώ για κάθε 1.000 λίτρα που θα προμηθευτούν.

Σοβαρά προβλήματα αντιμετωπίζει το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο - Λύκειο Λάρισας που συστεγάζεται με τον «Αριστέα» στη Γιάννουλη.

Νέα διοικητικά όργανα για την επόμενη τριετία έχει από χθες η Ένωση Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών ν. Λάρισας. Μετά το πέρας της διήμερης εκλογικής διαδικασίας που ξεκίνησε την περασμένη Δευτέρα 15 Οκτωβρίου και ολοκληρώθηκε χθες το απόγευμα, στα γραφεία του συλλόγου, τα μέλη των επαγγελματιών λογιστών και φοροτεχνικών του νομού, ανανέωσαν με τη ψήφο τους την εμπιστοσύνη στα πρόσωπα που συγκροτούσαν την προηγούμενη διοίκηση καθώς οι 5 από τους 7 ήταν και στην προηγούμενη διοίκηση.

Ενόψει του 7ου συνεδρίου του το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο (ΕΠΑΜ) πραγματοποίησε χθες το απόγευμα στη Λάρισα ανοιχτή συζήτηση – συνδιάσκεψη. Τα θέματα που απασχόλησαν ήταν κυρίως η έξοδος από τα μνημόνια, οι δεσμεύσεις αρχαιολογικών χώρων στο Υπερταμείο αλλά και οι νέες βάσεις των ΗΠΑ.

Οργή… χωρίς γλυκάνισο!

Κατηγορία Αγροτικά
17 Οκτ 2018 22:10

Σε δυναμικές κινητοποιήσεις και με κάθοδο των τρακτέρ στους δρόμους προχωρούν από σήμερα ο σύλλογος αμπελοκαλλιεργητών - αμβυκούχοι, οι αγροτικοί σύλλογοι, άλλοι φορείς και αγρότες με σκοπό τη συνέχιση του καθεστώτος απόσταξης του τσίπουρου και φέτος όπως τα προηγούμενα χρόνια.

Στα άκρα οδηγούνται οι σχέσεις διοίκησης και εργαζομένων στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο με αφορμή την εγκατάσταση και λειτουργία συστήματος ηλεκτρονικής παρακολούθησης για την προσέλευση και αποχώρηση του προσωπικού στο νοσηλευτικό ίδρυμα.

Τέλος στα πλημμυρικά φαινόμενα που προκαλούσαν καταστροφές σε καλλιέργειες με ανυπολόγιστες συνέπειες για την αγροτική παραγωγή, ενώ παράλληλα δυσκόλευσαν την καθημερινότητα των ανθρώπων της Τοπικής Κοινότητας Σωτηρίου, έβαλε ένα μεγάλο έργο, που περιλαμβάνει τη δημιουργία ενός αντλιοστασίου, την κατασκευή αναχωμάτων και τάφρων με τσιμεντοσωλήνες.

Κρίσιμο για το μέλλον του ΤΕΙ Θεσσαλίας αναμένεται να είναι το σημερινό ραντεβού των Θεσσαλών αυτοδιοικητικών και ακαδημαϊκών με τον υπουργό Παιδείας κ. Κώστα Γαβρόγλου. Ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός, οι δήμαρχοι Λαρισαίων Απ. Καλογιάννης, Τρικάλων Δ. Παπαστεργίου και Καρδίτσας Φ. Αλεξάκος και οι πρυτάνεις των δύο Θεσσαλικών Ιδρυμάτων, του ΤΕΙ/Θ Ξ. Σπηλιώτης και του Π.Θ. Ζ. Μαμούρης που θα συνοδεύονται από έναν αντιπρύτανη εκατέρωθεν, θα καθίσουν στο ίδιο τραπέζι προκειμένου να συζητήσουν για το σχέδιο νόμου, που το τελευταίο διάστημα έχει σηκώσει θύελλα αντιδράσεων στη Θεσσαλία.

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

EDA THESS
Μείνε μαζί μας
keuea

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1