Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017

Κατηγορία Λάρισα
26 Ιουν 2017 1:38

* Δέσμευση Κυριάκου Μητσοτάκη κατά την περιοδεία του σε Λάρισα, Τύρναβο, Ελασσόνα, Βλαχογιάννι:

Λιγότεροι φόροι με νοικοκυρεμένο κράτος

Του Πετρου Ιωάννου

Θέλω να πω ένα τραγούδι που να μη μοιάζει με τα άλλα,

παρθενικές να βρω εικόνες, με λόγια ανείπωτα, μεγάλα!

Βαρέθηκα να λέω χρόνια για πόλεμους, φωτιές, κανόνια,

Τρόμαξαν 100 περίπου κάτοικοι του Δήμου Τεμπών οι οποίοι συγκεντρώθηκαν χθες το πρωί στον εγκαταλελειμμένο σιδηροδρομικό σταθμό Ευαγγελισμού με κύριο αίτημα την επαναλειτουργία του.

Είκοσι χρόνια. Μια μεγάλη και δύσβατη συχνά πορεία μέσα από αγκυλώσεις, γραφειοκρατική δυσκαμψία, εμμονές και άλλα νεοελληνικά μονότονα, αλλά ταυτόχρονα και μια εικοσαετία που παρά την κρίση των τελευταίων χρόνων

 Την εκπόνηση ενός ολοκληρωμένου σχεδίου ανάταξης του πρωτογενούς τομέα στη χώρα μας με την εισαγωγή των νέων τεχνολογιών και της καινοτομίας στην αγροτική παραγωγή ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης στη διάρκεια περιοδείας και πολλών συναντήσεων που είχε με τοπικούς φορείς και αγρότες σε χωριά του νομού Καρδίτσας.

Η πρώτη διαδερμική διακαθετηριακή εμφύτευση μιτροειδούς βαλβίδας πραγματοποιήθηκε σε δημόσιο νοσοκομείο με τη συμμετοχή του Λαρισαίου επεμβατικού καρδιολόγου Γιώργου Λάτσιου.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών ο Δήμος Φαρσάλων και ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού, Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Φαρσάλων διοργανώνουν εκδήλωση σε συνεργασία με 25 συλλόγους και φορείς της περιοχής αύριο Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017.

Μια εβδομάδα κινητοποίησης συμπληρώνουν σήμερα οι συμβασιούχοι στις Υπηρεσίες Καθαριότητας των Δήμων και ήδη στους δρόμους της Λάρισας έχουν συγκεντρωθεί περισσότεροι από 1.500 τόνοι σκουπιδιών, καθώς δεν γίνεται αποκομιδή των απορριμμάτων.

Με τους καλύτερους οιωνούς τόσο ποσοτικά όσο και ποιοτικά για το προϊόν ξεκίνησε και ολοκληρώθηκε η συγκομιδή των σκόρδων στην περιοχή του Πλατυκάμπου. Ωστόσο η αρχική ευφορία για επανάληψη της περυσινής εκπληκτικής

Μια μορφή τουρισμού στην οποία έχει επενδύσει πολλά η Περιφέρεια Θεσσαλίας και φαίνεται να αποδίδει, είναι αυτή της γαστρονομίας, καθώς με στοχευμένες κινήσεις έχει καταφέρει να πλασάρει εκτός από τις φυσικές ομορφιές της και τα ποιοτικά της αγροτικά προϊόντα.

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Μείνε μαζί μας
keuea

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1