Φυτευτήκαν 126 φυτά, επιδιόρθωσαν 19 παγκάκια, συγκεντρώθηκαν 11 σακούλες απορριμμάτων και βάφτηκε το αμφιθέατρο

Τα My market, πιστά στην δέσμευσή τους για υπεύθυνη επιχειρηματική δραστηριοποίηση, ξεκίνησαν το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Πάμε Μπροστά- Δίνουμε Πίσω». Με βασικό άξονα δράσης το περιβάλλον και στο επίκεντρο τις τοπικές κοινότητες, το πρόγραμμα στοχεύει στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών, μέσω στοχευμένων δράσεων σε επιλεγμένα σημεία στις γειτονιές της πόλης, μετατρέποντάς τα σε χώρους πρασίνου.

Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018

Κατηγορία Λάρισα
20 Ιουν 2018 1:16

 

* Ουρές στην Εφορία

- Συνωστισμός, γκρίνια και ταλαιπωρία για χιλιάδες φορολογούμενους χθες πρώτη μέρα μετά τη συγχώνευση

- Παράπονα και από εργαζόμενους για υπερβολικό φόρτο εργασίας

Το μεταγραφικό βάρος στην ΠΑΕ ΑΕΛ λίγο πριν την πρώτη συγκέντρωση των παικτών έχει πέσει στην απόκτηση ενός επιθετικού παίκτη που θα είναι ένας δεινός τα προηγούμενα χρόνια σκόρερ και με δεδομένο ότι θα δαπανηθούν αρκετά χρήματα για την απόκτησή του.

Διευκρινίσεις για τις αποδοχές του ιατρικού προσωπικού στις ΤΟΜΥ δίνει το Υπουργείο Υγείας.

Ξεχείλισαν, χθες το απόγευμα, οι χείμαρροι στην περιοχή Μακρυχωρίου του Δήμου Τεμπών προκαλώντας μεγάλες καταστροφές σε καλλιέργειες, κυρίως σε αμυγδαλεώνες

Η αγωνία των αγροτών για τη νέα ΚΑΠ δεν σχετίζεται τόσο με τη μείωση των ενισχύσεων (4,32%) όσο με το πρόβλημα είσπραξης των χρηματοδοτήσεων από τον Β΄ πυλώνα που αφορούν στα προγράμματα. Και αυτό γιατί μπορεί να είναι εξασφαλισμένη η συνδεδεμένη στο βαμβάκι και τη νέα περίοδο, αλλά δεν έχει "κλειδώσει" η σύνδεση της ενίσχυσης με την παραγωγή. Έτσι κάποιοι αγρότες επαναπαύονται στα δικαιώματα, χωρίς να παραγάγουν, εξέλιξη διόλου ενθαρρυντική για τη χώρα μας.

Ποινή κάθειρξης 8 ετών και 3 μηνών επέβαλε χθες το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Λάρισας σε έναν από τους αδελφούς Παλαιοκώστα καθώς τα «έβαλε» με άλλο συγγενικό μέλος. Η οικογένεια Παλαιοκώστα αποτελείται από πέντε αδέρφια. Τους περιβόητους Νίκο και Βασίλη, άλλα δύο αδέρφια και μια αδερφή.

Μετά από έναν χρόνο σχεδόν το Κεντρικό Διοικητικό Συμβούλιο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού ξάφνιασε ευχάριστα τους εθελοντές Σαμαρείτες, καθώς ακύρωσε τις ποινές που είχε επιβάλει η προηγούμενη διοίκηση του κ. Αυγερινού.

Με προειδοποιητική, τρίωρη στάση εργασίας ανά βάρδια ξεκινούν σήμερα τις κινητοποιήσεις τους οι νεοπροσληφθέντες στην Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Λαρισαίων καθώς παραμένουν απλήρωτοι από τον περασμένο Απρίλιο προσλήφθηκαν.

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

PERSES
Μείνε μαζί μας
keuea

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1