«Δεν αλλάζει κάτι επί του παρόντος στην υφιστάμενη λειτουργία της αγοράς», σημειώνεται στο ενημερωτικό έγγραφο της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας προς τα μέλη της σχετικά με την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας για τη λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων τις Κυριακές.

Συνελήφθησαν χθες Πέμπτη 19 Ιανουαρίου το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή της Καλαμπάκας Τρικάλων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλαμπάκας, τέσσερις ημεδαποί, ηλικίας 18, 21, 30 και 31 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της κλοπής.

Το σύνολο των εγγεγραμμένων ανέργων , με κριτήριο την αναζήτηση εργασίας (αναζητούντων εργασία), για το Δεκέμβριο 2016, ανήλθε σε 910.468 άτομα.

Στη μηνιαία βάση θα καταβάλλονται από 1/1/2017 οι Αναλυτικές Περιοδικές Δηλώσεις από τους εργοδότες, σύμφωνα με υπουργική απόφαση που δημοσιεύτηκε χθες.

Έξι άνθρωποι εντοπίσθηκαν ζωντανοί στο εσωτερικό του ξενοδοχείου Rigopiano που καταπλακώθηκε από χιονοστιβάδα στην περιφέρεια Αμπρούτσο της κεντρικής Ιταλίας, μεταδίδουν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης.

Υπερβαίνει το 55% το ποσοστό ενεργοποίησης του ΕΣΠΑ 2014 – 2020, ενώ η απορρόφηση πόρων στα Επιχειρησιακά Προγράμματα είναι πάνω από τον στόχο και έχει φτάσει τα 1,6 δισ. ευρώ, σύμφωνα με το υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης.

Ανανεώνεται αύριο το Σάββατο 21 Ιανουαρίου το όριο αναλήψεων των 840 ευρώ για όλους τους καταθέτες.

Αύξηση της μισθωτής απασχόλησης, των επιχειρήσεων που απασχολούν μισθωτούς καθώς και του μέσου όρου των μεικτών μηνιαίων αποδοχών, καταγράφουν τα στοιχεία του Πληροφοριακού Συστήματος «ΕΡΓΑΝΗ» για το 2016 και, σύμφωνα με την εκτίμηση του υπουργείου Εργασίας, αποτυπώνουν την τάση για το 2017.

Η Τομεακή Οργάνωση Λάρισας του ΚΚΕ πραγματοποιεί εκδήλωση για την βράβευση των πρωτοπόρων μελών και οπαδών για την οικονομική εξόρμηση του κόμματος και την κοπή της πίτας, την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου και ώρα 19:00,  στην ισόγεια αίθουσα του Μύλου του Παπά (κεντρικό κτήριο).

Από τις 30 Ιανουαρίου μέχρι τις 2 Φεβρουαρίου, θα καταβληθούν στους συνταξιούχους του ΙΚΑ, ΟΑΕΕ, Δημοσίου, ΟΓΑ και ΝΑΤ οι συντάξεις του Φεβρουαρίου του 2017.

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

milkplan
KETHEA
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

Θεσσαλικές Επιλογές

 exofyllo dec