Η after Christmas εποχή....θέλει ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ

Δημοσίευση: 14 Ιαν 2015 13:14 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 18:42

Μπορεί οι διακοπές των Χριστουγέννων να έχουν φτάσει στο τέλος τους, όμως για μας τις γυναίκες τουλάχιστον, μας περιμένει μια νέα περίοδος "αναψυχής". Φυσικά δεν θα μπορούσα παρά να αναφέρομαι στην περίοδο των εκπτώσεων,εκεί που κάθε γυναίκα ερχέται κάθε φορά λίγο πιο κοντά στο "όνειρο", και όταν λέω "όνειρο" εννοώ στην αγορά ενδεχομένως μιας τσάντας, ή ενός ζευγαριού παπούτσια.

 Βέβαια θα μου πείτε,ότι μπορείτε να αγοράσετε ότι θέλετε όποτε θέλετε, χωρίς να περιμένετε αυτήν την περίοδο του χρόνου. Ναι...αλλά η αίγλη της βαβούρας μέσα στα μαγαζιά, εκεί πού επικρατεί το απόλυτο χάος (πεταμένα ρούχα, λίγα νούμερα σε διαθεσιμότητα ) έχει άλλη αίσθηση,κυρίως στις μεγάλες αλυσίδες ρούχων. Άλλωστε, το "όνειρο" ορίζει πως με την κάθοδο των τιμών, μπορείτε να σταθείτε τυχερές και ίσως να αγοράσετε εκείνη την αγαπημένη τσάντα που εδώ και καιρό είχατε βάλει στο μάτι αλλά εκείνο το αναθεματισμένο σακούλι δεν έλεγε να συμμορφωθεί σύμφωνα με τα θέλω σας.             

 Ωστόσο, εύκολα θα το παρομοίαζα με ένα κυνήγι θυσαυρού..εκεί που η ταχύτητα και η μανία για το ποια θα αρπάξει το καλύτερο κομμάτι συναντάει τη γυναικεία ανταγωνιστικότητα. Εδώ τα πράγματα δεν είναι απλά.Σχολαστικό ψάξιμο,με ανεβοκατέβασμα μεταξύ πρώτου και δευτέρου ορόφου και τα γυναικεία βλέματα διόλου ευγενικά στις προθέσεις τους,λες και έχουν σκοπό να κατασπαράξουν η μια την άλλη. Ίσως ηρεμήσουν λίγο όταν δούνε κάποια γνωστή ή φίλη...ε! εκεί δεν μετράει.

 Και επανέρχομαι στο κυνήγη θυσαυρού...γιατί δεν νοούνται εκπτώσεις χωρίς να αγοράσεις έστω ένα μπλουζάκι. Εδώ ψωνίζεις άλλες κι άλλες φορές, τώρα δεν θα ψωνίσεις; Πάλι καλά να λέμε που έχουμε και ένα μήνα μπροστά μας βρε αδερφέ, λες και μας δίνεται μια δεύτερη ευκαιρία για καλύτερες επενδύσεις. Γιατί κακά τα ψέματα,ξεσηκωνόμαστε. Με το άκουσμα και μόνο της λέξης "έκπτωση" μας ποίανει μια ταραχή...ένας ενθουσιασμός...κάτι τέτοιο τέλος πάντων.

  Δυστυχώς κάθε fashionista φοιτήτρια θα πρέπει να υπομείνει για λίγο το "βασανιστήριο"που λέγεται εξεταστική αν θέλει να περάσει επιεικώς τα μαθήματα της ,εκτός και αν δεν το κάνει... εις το όνομα της υπερβολής που ορίζει και το προσονήμιο της. Για τις υπόλλοιπες η ζωή κοιλάει κανονικότατα...

Κλαίρη Κ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass