Στη Θεσσαλονίκη το Παγκόσμιο Συνέδριο Αρχιμαγείρων

Δημοσίευση: 01 Σεπ 2016 20:53

Από τις 24 έως τις 27 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί, στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, το Παγκόσμιο Συνέδριο Αρχιμαγείρων.


Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, το Παγκόσμιο Συνέδριο των Αρχιμαγείρων Worldchefs Congress & Expo 2016, που συγκεντρώνει περίπου 1.000 chefs από όλον τον κόσμο, θα παρουσιάσει στο κοινό του μία γκάμα ομιλητών, συμπεριλαμβανομένου του «πατέρα» της μοριακής κουζίνας Hervé This. Το Συνέδριο θα φιλοξενήσει το Bill Gallagher Φόρουμ για Νέους Αρχιμάγειρες έως 25 ετών ενώ θα πραγματοποιηθεί και το «Global Chef Challenge Final», που αποτελεί τον παγκόσμιο τελικό των Worldchefs, όπου οι δέκα επικρατέστεροι, μετά από έναν χρόνο αλλεπάλληλων διαγωνισμών σε όλες τις ηπείρους, θα αναμετρηθούν μεταξύ τους.
Το Συνέδριο στηρίζουν η Ομοσπονδία Αρχιμαγείρων Ελλάδος (εθνικός φορέας υποδοχής), καθώς και οι Λέσχες Αρχιμαγείρων Αθήνας, Βορείου Ελλάδας και Κρήτης (τοπικοί φορείς υποδοχής) και οι χορηγοί επικοινωνίας του. Αποκλειστικός Χορηγός Bill Gallagher Young Chefs Forum η Nestle, Χρυσός Χορηγός η Figgio, Αργυροί Χορηγοί η Andy Mannhart και η Ginox και Επίσημος Προμηθευτής Εξοπλισμού η Electrolux. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την επίσημη ιστοσελίδα του Συνεδρίου www.worldchefs2016.org.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass