Επιστρέφει η "Δυναστεία"

Δημοσίευση: 04 Οκτ 2016 17:49

H εμβληματική σειρά της δεκαετίας του '80, «Δυναστεία» (Dynasty), επιστρέφει στην μικρή οθόνη, με ένα reboot από τους παραγωγούς του The CW.

Οι δολοπλοκίες της υψηλής κοινωνίας και το στυλ, επανέρχονται από τους Τζος Σουορτς και Στάφανι Σάβατζ, δημιουργούς της σειράς Gossip Girl, μιάς από τις μεγαλύτερες σαπουνόπερες του CW. Σύμφωνα με το Deadline, στη δημιουργική ομάδα τους θα συμμετέχουν η σεναριογράφος/παραγωγός του Revenge, Σάλι Πάτρικ καθώς και οι δημιουργοί της αρχικής σειράς Έσθερ και Ρίτσαρντ Σαπίρο. Την παραγωγή αναλαμβάνει το στούντιο CBS TV.

Η νέα, σύγχρονη «Δυναστεία», θα περιστρέφεται γύρω από τις δύο πλουσιότερες οικογένειες της Αμερικής, τους Κάρινγκτον και τους Κόλμπι, καθώς μάχονται για τον έλεγχο της περιουσίας τους και των παιδιών τους. Η αφήγηση της σειράς θα γίνεται κυρίως από την οπτική ματιά δύο γυναικών, της Φάλον Κάρινγκτον, κόρης του δισεκατομμυριούχου Μπλέικ Κάρινγκτον, και της σύντομα μητριά της, Κρύσταλ.

Ελάχιστα διαφοροποιημένη από την γνώριμη υπόθεση της αρχικής σειράς, όπου επικεντρωνόταν στον μεγιστάνα του πετρελαίου Μπλέικ Κάρινγκτον (Τζον Φορσάιθ), του οποίου η κόρη Φάλον (Πάμελα Σου Μάρτιν), μνησικακεί την νεότερη και πρώην γραμματέα του πατέρα της, Κρυστλ Τζένινγκς (Λίντα Εβανς), την οποία επρόκειτο να παντρευτεί. Η Κρύσταλ θα αποτελεί μια εκδοχή του χαρακτήρα της Κρυστλ στην νέα έκδοση του CW.

Το Dynasty προβλήθηκε στο κανάλι ABC, από το 1981 μέχρι το 1989, και ενώ ξεκίνησε με χαμηλή θεαματικότητα και την απειλή να σταματήσει, σύντομα έγινε τεράστια επιτυχία, γράφοντας ιστορία στην τηλεόραση. Μεγάλο ρόλο στην επιτυχία της έπαιξε η άφιξη της Τζόαν Κόλινς, στην δεύτερη σεζόν της σειράς ως ραδιούργα πρώην σύζυγος του Μπλέικ, Αλέξις. Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες εάν θα εμφανιστεί ο χαρακτήρας της στο reboot.

Στην Ελλάδα η «Δυναστεία» προβλήθηκε από την ΕΡΤ2, (πρώτος έως έβδομος κύκλος) και το Mega Channel (όγδοος και ένατος κύκλος) ενώ δύο κύκλοι (έκτος, έβδομος) είχαν κυκλοφορήσει και σε βιντεοκασέτες από την Joy Video.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass