ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Ζητείται αυτοκριτική

Δημοσίευση: 13 Αυγ 2016 15:45

Αγαπητή «Ελευθερία»,

Με αφορμή το πρόσφατο άρθρο του κ. Θεόδωρου Στάθη για τον διαχωρισμό κράτους και εκκλησίας, που δημοσιεύθηκε στην έγκριτη εφημερίδα σας, επιτρέψτε μου ένα σύντομο σχόλιο.

«Επειδή και στο παρελθόν έχω διαβάσει στην «Ελευθερία» σχετικά άρθρα και τοποθετήσεις πρώην βουλευτών και πρώην υπουργών για θέματα επικαιρότητας, στα οποία μάλιστα ασκούν έντονη κριτική για τα τεκταινόμενα, μόνο θλίψη και οργή μου προκαλεί αυτή η συμπεριφορά. Αυτή η αμνησία που έχουν πάθει αυτοί οι «εθνοσωτήρες» μας για τη δική τους εποχή και η αφωνία που τους χαρακτηρίζει για τα εγκλήματα του παρελθόντος, τα οποία σε ένα μεγάλο βαθμό μας οδήγησαν στη σημερινή κατάσταση των μνημονίων. Βγάζω το καπέλο σε αυτούς τους πολιτικούς, τους οποίους ο λαός έστειλε στο σπίτι τους, έλαβαν και σεβάστηκαν το μήνυμα του κόσμου και έκτοτε με την (ένοχη) σιωπή τους, δείχνουν να παραδέχονται τις ευθύνες που τους αναλογούν για την λαϊκίστικη πολιτική που υπηρέτησαν και εφάρμοσαν για χρόνια. Ας ακολουθήσουν λοιπόν αυτό το παράδειγμα ο κ. Στάθης κι άλλοι συνταξιούχοι κρατικοδίαιτοι και ας μην προκαλούν με δημόσιες παρεμβάσεις, οι οποίες δεν διαθέτουν ίχνος αυτοκριτικής».

Αχιλλέας Λιγγέρας

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MPOFILIOU 8-9-22
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass