Σεμινάριο την ώρα λειτουργίας των νηπιαγωγείων;

Δημοσίευση: 15 Δεκ 2016 15:00

Αγαπητή «Ελευθερία»,

Στο κτήριο όπου στεγάζονται το 9ο και 44ο νηπιαγωγεία στην οδό Αιόλου 4, στη Λάρισα, διαπιστώσαμε πραγματοποιούνται σεμινάρια ενηλίκων του ΕΚΔΔΑ.

Συγκεκριμένα στον 1° όροφο του κτηρίου παρακολουθούν όλοι την εβδομάδα σεμινάρια δημόσιοι υπάλληλοι. Αν και τα σεμινάρια πραγματοποιούνται σε διπλανή αίθουσα η κεντρική πόρτα των δύο νηπιαγωγείων, που συνήθως ήταν κλειδωμένη για λόγους ασφαλείας των παιδιών, αυτές τις μέρες παραμένει ανοιχτή. Αυτό συμβαίνει γιατί δεν υπάρχει άλλη είσοδος.

Η πρόσβαση γίνεται από μία και μοναδική πόρτα. Και δεν φτάνουν αυτά αναρωτιόμαστε εάν χρησιμοποιούν και τις ίδιες τουαλέτες. Απευθυνθήκαμε στο Δήμο Λαρισαίων και συγκεκριμένα στο γραφείο του κ. Μπατζανούλη, ο οποίος μας παρέπεμψε στην κ. Μπαξεβάνου η οποία μας ενημέρωσε ότι ο χώρος εκεί έχει χαρακτηριστεί ως ΚΕΚ. θεώρησε και λογικό να γίνονται εκεί τα σεμινάρια των δημοσίων υπαλλήλων.

Και αναρωτιόμαστε εμείς οι γονείς, μπορεί εκ του νόμου ένα ΚΕΚ να συστεγάζεται με δύο νηπιαγωγεία; Είναι σωστό οι πόρτες των νηπιαγωγείων να είναι ανοιχτές; Και τι σχέση έχει το ΚΕΚ του Δήμου Λαρισαίων με το ΕΚΔΔΑ; Ποιος έδωσε την άδεια να γίνουν εκεί τα σεμινάρια; Και ποιος θα πάρει την ευθύνη εάν συμβεί το οτιδήποτε με τα παιδιά;

Το ΕΚΔΔΔΑ, η Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση, ο Δήμος ή μήπως στο τέλος εμείς οι γονείς; Δεν έχουμε αντίρρηση να πραγματοποιούνται σεμινάρια ενηλίκων στο χώρο, αρκεί να γίνονται μετά το πέρας του ωραρίου των νηπιαγωγείων. Όλοι εμείς οι γονείς απλά εκφράζουμε την ανησυχία μας. Τίποτα περισσότερο.

Γονείς των νηπιαγωγείων

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass