ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ «Ε»

Κανένας συμβιβασμός για τη Μακεδονία μας

Δημοσίευση: 06 Ιουν 2018 15:30

Αγαπητή «Ελευθερία»,

Η εθνοπροδοτική και εθνομηδενιστική στάση της Αντιρατσιστικής Πρωτοβουλίας Λάρισας για το θέμα της Μακεδονίας δεν εκπλήσσει το Λαρισαϊκό κοινό και μαζί όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες που θα παρευρεθούν στο συλλαλητήριο της Τετάρτης ,6ης Ιουνίου στη Λάρισα.

Ιστορικά, η Μακεδονία είναι μία και ελληνική. ’’Μακεδονικό’’ έθνος δεν υφίσταται και ούτε θα υπάρξει ποτέ. Η ‘’Μακεδονική’’ γλώσσα είναι ανύπαρκτη σύμφωνα με κορυφαίους Έλληνες και ξένους γλωσσολόγους. Η δήθεν σλαβομακεδονική εθνότητα και γλώσσα, όπως άπαντες γνωρίζουν πλέον ήταν δημιούργημα του Τίτο και εξυπηρετούσε πολιτικές σκοπιμότητας και των όμορων σοσιαλιστικών -κομμουνιστικών κρατών των Βαλκανίων κατά τα τέλη του Β΄ΠΠ.

Άλλωστε το ψευδοσλαβομακεδονικό έθνος των Σκοπίων στο οποίο αναφερόμαστε συνέπιπτε με τα συμφέροντα της Αριστεράς στην Ελλάδα όπως αυτά διαμορφώθηκαν κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του εμφύλιου σπαραγμού που επέφερε μόνο δεινά στην καθημαγμένη από τη γερμανική κατοχή ελληνική κοινωνία.

Στην παρούσα συγκυρία, ύστερα από δεκαετίες πολιτικών λαθών, αβλεψιών, τραγικών παραλείψεων στην επιχειρούμενη παραχάραξη της Ιστορίας από τους Σκοπιανούς και μεσούσης μιας γεωστρατηγικής κρίσης στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Μεσογείου όπου γεωπολιτικές και παραδοσιακές συμμαχίες αμφισβητούνται και ισορροπίες ανατρέπονται, η ελληνική κυβέρνηση της πρώτης φοράς Αριστερά ετοιμάζεται να εκχωρήσει τάχιστα το όνομα της Μακεδονίας μας, τη γλώσσα και την εθνικότητα στους κατοίκους των Σκοπίων.

Κανένας συμβιβασμός για τη Μακεδονία μας θα είναι το ηχηρό σήμα που θα εκπέμψει και το συλλαλητήριο της Λάρισας και ολόκληρης της Θεσσαλίας. Αυτή είναι η αντίδραση όλων των Ελλήνων ως απότοκο της άφρονος πολιτικής εθνικής μειοδοσίας της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ. Τα παρεπόμενα μιας τυχόν συμφωνίας στο όνομα, την εθνικότητα και τη γλώσσα προαναγγέλλουν δεινά για το μέλλον και την πορεία του Ελληνισμού. Για τους σύγχρονους ανιστόρητους, τους κάθε αλληλέγγυους, αντιρατσιστές και ανθέλληνες θα αποφανθεί ο κυρίαρχος Ελληνικός Λαός όταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου. Και αυτό όπως διαγράφεται καθαρά δεν αργεί. Ο Αριστοτέλης, η Ολυμπιάς, ο Φίλιππος, ο Αλέξανδρος και οι Επίγονοι έκαναν τη Μακεδονία ξακουστή μετουσιώνοντας τον Ελληνικό Πολιτισμό σε πανανθρώπινη Αξία. Ήρωες σαν τον Εμμανουήλ Παππά, τον Παύλο Μελά, τον καπετάν Κώττα ,τον καπετάν Άγρα, τον Επίσκοπο Γερμανό Καραβαγγέλη μαζί με τους αφανείς ήρωες του Μακεδονικού Αγώνα, πότισαν με το αίμα τους την Ελληνική Γη της Μακεδονίας. Και ότι έχει κερδηθεί με αίμα δεν μπορεί να ξεπουληθεί με μελάνι.

*Η κ. Μαρία Μπίλλη είναι στέλεχος του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass