Τ. Κουίκ κατά Κ. Αγοραστού

Δημοσίευση: 14 Οκτ 2014 10:35 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 18:19

* ΕΙΘΙΣΤΑΙ στη Βουλή οι βουλευτές να ασκούν κριτική στις ομιλίες τους κατά πρωθυπουργών, υπουργών, πολιτικών αρχηγών, βουλευτών.

Κατά... περιφερειαρχών δεν είναι και τόσο σύνηθες. Το έπραξε πάντως ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Τέρενς Κουίκ ο οποίος καταφέρθηκε εναντίον του περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού απευθύνοντας μάλιστα – δημόσια – οδηγίες στη βουλευτή και περιφερειακή σύμβουλο Θεσσαλίας των ΑΝΕΛ Μαρίνα Χρυσοβελώνη για το τι να του πει.

* * *

* ΜΙΛΩΝΤΑΣ, λοιπόν, για τη φορολόγηση των επιχειρήσεων ο Τ. Κουίκ είπε:

«Βέβαια να σας πω ότι τουλάχιστον εκεί στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης –και απευθύνομαι στη συνάδελφο κυρία Χρυσοβελώνη που είναι στο Περιφερειακό της Θεσσαλίας- ο δικός μας περιφερειάρχης, ο κ. Παυλίδης έβαλε ως θέμα αυτό το θέμα της απαξίωσης των επιχειρήσεων και του επιχειρείν σε Μακεδονία-Θράκη και μας απασχολεί έντονα. Να το πείτε στον περιφερειάρχη σας να ασχοληθεί και αυτός. Μην «πασπατεύει» τόσο πολύ την Κυβέρνηση! Δεν κάνει καλό» (ο Κ. Αγοραστός δεν μπορούσε να του απαντήσει στη Βουλή, μπορεί να το κάνει όμως μέσω του Τύπου ή στο επόμενο Περιφερειακό Συμβούλιο).

ΜΑΚ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass