Αυτόνομη Μονάδα Ηλεκτρισμού-Α-ΕΣ/ΧΡ

Δημοσίευση: 17 Δεκ 2023 10:18

Η Μονάδα αυτή αποτελείται από ένα μεγάλο κι ένα ακτινωτό τροχό καμωμένους από καουτσούκ. Από τέσσερις μικρούς Ηλεκτροκινητήρες. Από τέσσερις επίσης Γεννήτριες. Και από πέντε επαναφορτιζόμενες Μπαταρίες, η μία εφεδρική.

Η λειτουργία της γίνεται ως εξής: Παίρνοντας ενέργεια οι τέσσερις μικροί Ηλεκτροκινητήρες από αντίστοιχες γεμάτες ήδη μπαταρίες, θέτουν σε κίνηση το μεγάλο τροχό, που οι ακτίνες του δρώντας μέσω του άξονα και του μικρού τροχού ως μοχλοί, επί των γεννητριών, πολλαπλασιάζουν την ενέργεια την οποία αντλούν από τις μπαταρίες οι μικροί ηλεκτροκινητήρες για την κίνησή τους και κατ’ επέκταση του μεγάλου τροχού.
Σ’ αυτήν την εξαιρετικά σημαντική ιδιότητα των μοχλών βασιζόμενος ο μεγάλος αρχαίος Έλληνας Μαθηματικός και Μηχανικός Αρχιμήδης που έζησε από το 287-212 π.Χ., είπε την περίφημη φράση: Δος μοι που στω την Γην κινήσω... Η σε ελεύθερη ερμηνεία: Δώσε μου ένα σημείο εκτός της Γης να σταθώ, να την κινήσω. Και βέβαια εννοούσε με τη βοήθεια ενός μοχλού.
Έτσι, η αυτόνομη μονάδα Ηλεκτρισμού που επινόησα, δεν χρησιμοποιεί κάποια καύσιμη ύλη ή πληρωμένη φόρτιση των μπαταριών της για τη λειτουργία της, αλλά παίρνοντας ένα μικρό μόνον μέρος, από την πολλαπλάσια ενέργεια που η ίδια παράγει, εξαιτίας της καινοτόμου φιλοσοφίας και κατασκευής της. Οπότε, την υπόλοιπη ενέργεια που πρέπει να είναι πάρα πολλή, μπορούμε να τη χρησιμοποιήσουμε για οποιονδήποτε σκοπό...
Υποσημείωση: Στο προβαλλόμενο σχέδιο της μονάδας αυτής απεικονίζονται μόνον 2 μικροί Ηλεκτροκινητήρες, 2 Γεννήτριες και 2 Μπαταρίες. Ωστόσο κι έτσι, θεωρώ πως ο καθένας προσλαμβάνει σαφή εικόνα της εφεύρεσης.
ΗΛΕΚΤΡΟ-ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
ΚΑΙ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ Α
Η εφεύρεση αυτή είναι ένα μηχάνημα με το οποίο εκμεταλλευμένοι την πολλαπλασιαστική δύναμη των μοχλών του Αρχιμήδη και την παρόμοια υδραυλική του Πασκάλ, μπορούμε να προκαλέσουμε την περιστροφική κίνηση ενός ακόμη και μεγάλου άξονα. Κι αυτό παίρνοντας μικρή ποσότητα ρεύματος από επαναφορτιζόμενες μπαταρίες και μέσω μιας πρωτότυπης αντλίας. Παράγοντας έτσι ενέργεια και μάλιστα ανέξοδη και καθαρή, δίχως και την ελάχιστη επιβάρυνση του περιβάλλοντος. Όπως συμβαίνει με όλους τους κινητήρες εσωτερικής καύσης και τείνουν να καταστρέψουν τον πλανήτη με τους τόσο επικίνδυνους χημικούς ρύπους που εκπέμπουν!!!
Ο καινοτόμος σύνθετος κινητήρας λειτουργεί ως εξής: Ανοίγοντας έναν κοινό διακόπτη διοχετεύουμε ταυτόχρονα ρεύμα από τις ήδη γεμάτες μπαταρίες στα δύο μοτέρ της αντλίας κι ευθύς αρχίζουν να διαγράφουν τα επιθυμητά τόξα, αντίθετης βέβαια φοράς μεταξύ τους.
Τις κινήσεις τους τις μεταδίδει το καθένα στον αντίστοιχο τροχό του κι αυτός στο μοχλό, που με τη σειρά του δραστηριοποιεί τα δίδυμα έμβολα της αντλίας. Αυτά παίρνοντας μηχανολογικό υγρό από το πλαίσιο -δεξαμενή του άξονα το στέλνουν στους κυλίνδρους.
Με τη βίαιη είσοδο εκεί, ο λίγος αέρας που υπάρχει πάντοτε στο επάνω μέρος πιέζεται υπερβολικά και τα δύο πιστόνια που ευρίσκονται στο χείλος των κυλίνδρων κάνουν δυναμική κάθοδο, θέτοντας συγχρόνως σε περιστροφική κίνηση τον άξονα.
Στο μεταξύ το Μηχανολογικό υγρό από αυλάκια που σχηματίζονται ανάμεσα στις ραβδώσεις, μία πρωτοτυπία κι αυτή για λιγότερες τριβές των πιστονιών κι άρα λιγότερη απώλεια ενέργειας, καταλήγει και πάλι στο πλαίσιο - δεξαμενή του άξονα, απ’ όπου το είχαν αντλήσει τα δίδυμα έμβολα.
Ο εφευρέτης φιλοδοξεί με τον κινητήρα του να προσφέρει πολύ περισσότερη και καθαρή κι ανέξοδη ενέργεια από αυτήν που λαμβάνει από τις μπαταρίες. Στοιχείο ουσιώδες της «ιδέας» μαζί με την επιστροφή της σ’ εκείνες, μέσω δυναμό που δεν απεικονίζονται όπως και οι μπαταρίες στο σχέδιο.
Συμπέρασμα: Οπότε έχουμε εδώ ένα μηχάνημα, που για τη λειτουργία του δαπανά μία μικρή ποσότητα από την υπερπολλαπλάσια ενέργεια που το ίδιο παράγει. Τη δε υπόλοιπη φυσικά μπορούμε να τη διαθέσουμε για οποιαδήποτε χρήση...
ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΡΑΚΙΤΣΟΣ
Τηλ. - κιν.: 6942.425472

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass