Τοκογλυφία...

Δημοσίευση: 07 Νοε 2014 9:45 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 19:00

 

Εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα παρακολουθώ να κυκλοφορούν διάφορα οικονομικά νούμερα στην αγορά που δυστυχώς μας αφορούν όλους μας. Συγκεκριμένα, τηλεοπτικός οικονομικός αστέρας ανέφερε ότι σε περίπτωση μη πληρωμής του ΕΝΦΙΑ για ένα χρόνο η επιβάρυνση θα είναι για κεφάλαιο 1000 ευρώ 287,50 ήτοι 28,75% τοις εκατό. Οικονομικός αναλυτής της αγαπητής "Ελευθερίας" αναφέρει "μην πανικοβάλλεστε να πληρώσετε εγκαίρως τον ΕΝΦΙΑ διότι η προσαύξηση είναι 0,71% μηνιαίως ήτοι 8,76% ετησίως. Τηλεοπτικός αστέρας ανακοινώνει ότι σε περίπτωση καθυστερήσεως πληρωμής δόσεως σε ασφαλιστικό ταμείο και στο Δημόσιο ή επιβάρυνση είναι 15%. Προχωρούμε επιτόκιο με δικαστική απόφαση για αποζημίωση από Ασφαλιστική εταιρία 23% και για να μην συνεχίσω. Αυτά είναι τα εσωτερικά επιτόκια και επιβαρύνσεις.

Είναι δυνατόν όταν δανειστήκαμε από το περιβόητο Δ.Ν.Τ. με 2,67% και τώρα το επιτόκιο είναι 2,10% και από την Ευρωπαϊκή Ένωση 4,60% και τώρα είναι περίπου 3,10% δεν είναι τοκογλυφία; Η οποία εάν δεν κάνω λάθος διώκεται ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ όπως και η ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΙΑ; Για να μην αναφερθώ στα περιβόητα SPREADS. Ο ευρών την λύση αμείβεται...

Με εκτίμηση

Κων/νος Αθ. Κολοβός

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass