Γιατί πρέπει να γίνουν εδώ και τώρα εκλογές

Δημοσίευση: 08 Νοε 2014 11:05 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 19:01

 

Από τον Δημήτρη Τσικούρα

 

Η υπάρχουσα κατάσταση στη χώρα μας είναι τραγική. Η ζωή μας έγινε τρομακτική. Δεν διαφαίνεται κανένα σημάδι ανάκαμψης στον ελληνικό ορίζοντα, ελπίδας και αισιοδοξίας. Το αβυσσαλέο χάος μέρα με την ημέρα γίνεται όλο και πιο βαθύτερο. Ο Λαός μας δεινοπαθεί και υποφέρει μαρτυρικά κι ανείπωτα, από τις χρεοκοπημένες και καταστροφικές πολιτικές των εντολοδόχων, ξενοκίνητων συγκυβερνητών μας. Το φονικό μαχαίρι της Νεοταξικής Γερμανοκρατούμενης Ευρώπης έφτασε στο κόκαλο. Οι σημερινοί κυβερνητικοί πολιτικοί μας, με την κατευθυνόμενη Μερκελική εξοντωτική και θανατηφόρα πολιτική τους, έγιναν νεκροθάφτες εκατομμυρίων Ελλήνων και εχθρικοί, πολέμιοι της νέας γενιάς των παιδιών μας. Ξεπουλούνε ότι ακόμη απέμεινε «όρθιο» στον τόπο μας, στη χώρα μας, χωρίς ίχνος ανθρωπιάς και περισυλλογής. Όλα σ’ αυτή τη χώρα καταρρέουν και ξεπουλιούνται. Η ρωμιοσύνη εξανεμίζεται και εξαϋλώνεται. Οι λαοπλάνοι και οι διαφθορείς της κυβερνητικής εξουσίας οδηγούνε με κάθε μέσο και τρόπο την Ελλάδα στην εξαφάνιση και τον ελληνικό Λαό στην εξαθλίωση και στη συντέλεια. Να, κάποια – με μια πρώτη σκέψη και ματιά – που μπορεί να περιγράψει και να αναφέρει κανείς, που ζει και βιώνει τα τεκταινόμενα, στη γη των Θερμοπυλών, των Σαλαμινομάχων και των Μαραθωνοδρόμων. Να μια πρώτη περιγραφική πραγματική φοβερή εικόνα της ομηρικής Ελλάδας.

Για τους παραπάνω, και για χιλίους άλλους τραγικούς λόγους της γενοκτονίας μας, που απορρέουν από την υπάρχουσα εξουσιαστική κυβερνητική κατάσταση στη χώρα μας, πρέπει εδώ και τώρα να γίνουν εθνικές κοινοβουλευτικές εκλογές. Για να μην πούμε, πως έπρεπε να είχαν γίνει «εχτές», ώστε, να προλάβουμε, ότι το χειρότερο, από την ιστορία της τραγωδίας που συντελείτε στον τόπο μας, τα τελευταία χρόνια, από τους μακελάρηδες, τους βάρβαρους της αιώνιας Ελλάδας, που παριστάνουν τους προστάτες, τους πατριδολάτρες και τους σωτήρες του Λαού μας. Που παριστάνουν – λέω - τους αναντικατάστατους ταγούς αυτού του τόπου, λέγοντας ατέλειωτα και απερίγραφτα κακουργηματικά ψέματα – οι μασκοφόροι της φατρίας.

Όλα τα όσα λέγονται – περί του αντιθέτου – από εξουσιαστικούς κυβερνητικούς παράγοντες, κυβερνητικά κλιμάκια, και κυρίως δια στόματος πρωθυπουργού και αντιπροέδρου της σημερινής συγκυβέρνησης, είναι ασύστολα ψεύδη και κακοήθειες, που εξυπηρετούν ξένα και ντόπια ολιγαρχικά ταξικά συμφέροντα, μιας δράκας εχθρικής συνομοταξίας της χώρας μας, που εκμεταλλεύεται τη συντριπτική πλειοψηφία του Λαού μας πάντα.

Όλοι όσοι επιχειρηματολογούν, λέγοντας, πως οι εθνικές εκλογές είναι ζημιογόνες για τον τόπο και το Λαό μας, είναι ατομικιστές βολεψηματίες, κοντόθωροι και το λιγότερο απληροφόρητοι και ανόητοι – όποιοι κι είναι αυτοί – είτε λέγονται δημοσιογράφοι της τηλεόρασης, είτε των εφημερίδων ( κυρίως των τηλεοπτικών σταθμών ) είτε «κομματόσκυλα», ακόμα και ο πρόεδρος της Δημοκρατίας – που πρότεινε στους αρχηγούς των κομμάτων, κατά την επίσκεψής τους στο προεδρικό μέγαρο – τη συναίνεση και τη συνεργασία μεταξύ τους, και την αποφυγή από τις πρόωρες εθνικές εκλογές – δεν λέει την αλήθεια ή δεν θέλει την ανατροπή των σύγχρονων σημερινών «μαυρογιαλούρων», που καταστρέφουν και ρημάζουν την χώρα μας και το Λαό μας. Δεν εξηγείτε αλλιώς. Δεν υπάρχει καμία άλλη λογική και καλύτερη πρόταση, λύση, που να εξυπηρετεί ωφέλιμα τα λαϊκά συμφέροντα και την Ελληνική Δημοκρατία ( έστω την αστική) , τωρινά και μακροπρόθεσμα, από της πρόωρες εθνικές εκλογές – αν θέλουμε να σώσουμε ότι σώζεται, στη μαύρη την κατάντια που μας έριξαν.

Και, σε ότι αφορά την πρόταση, τη γνώμη του προέδρου την Δημοκρατίας, πρέπει να πούμε ακόμη, πως, «συναίνεση μεταξύ σταυρωτήδων και σταυρωμένων » ποτέ δεν γίνεται στις σύγχρονες ανθρώπινες κοινωνίες. Πώς να συναινέσει κύριε πρόεδρε της Δημοκρατίας και κύριοι της κυβερνούσας καθεστηκυίας συνομοταξίας η αξιωματική αντιπολίτευση, αλλά και όλα τα αντιπολιτευόμενα κόμματα της Ελληνικής Βουλής, στη συνενοχή των εγκλημάτων, που εξακολουθητικά διαπράττει η συνεταιρική δικομματική παραταξιακή κυβέρνηση;… Πώς να συναινέσουν και να συνεργαστούν οι δημοκρατικοί φορείς αυτού του τόπου, με μια κυβερνητική μειοψηφική συμμαχία που καταστρέφει, ξεπουλάει και χρεοκοπεί την Ελλάδα και τον ελληνικό Λαό;… Με τους ψεύτες και τους κλέφτες, τους διεφθαρμένους και τους καταχραστές κανείς δεν συναινεί. Κι ας καταλάβουν επιτέλους, τούτη την ύστατη ώρα, ότι ο δύσμοιρος και πολύπαθος ελληνικός Λαός, αργεί πολλές φορές αλλά δεν λησμονεί.

Ας αφήσει λοιπόν η συγκυβέρνηση στην άκρη τις φοβέρες και τις τρομοκρατίες, το διχαστικό και το πολωτικό κλήμα που πάει να δημιουργήσει στον τόπο μας και ας αποφασίσει ομαλά και πολιτισμένα να προκηρύξει της πρόωρες εθνικές εκλογές – που έπρεπε να το είχε κάνει προ καιρού. Ώστε, να αποφασίσει ο ελληνικός Λαός το νέο συσχετισμό δυνάμεων και την κυβέρνηση που θέλει να πάρει την εξουσία στα χέρια της, για το μέλλον αυτού τόπου.

8 Ο Δημήτρης Τσικούρας είναι λογοτέχνης.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass