Σκέψεις και γνώμες

Δημοσίευση: 14 Μαρ 2024 9:21

ΑΠΟ ΤΗ ΝΙΚΗ ΚΕΦΑΛΕΑ - ΠΑΝΑΓΟΥΛΗ

Η ιστορία μιας σκέψης μένει θετική με την ύπαρξη μια διάσταση δεοντολογίας στις καθημερινές εμπειρίες. Πρέπει να δώσουμε πολλές ερμηνείες για την ελευθερία και πάνω στην αυθεντικότητα του καθενός να βγαίνει η ύπαρξη ζωής που γεννιέται.

Πρέπει να παραμερίζουμε τ’ άσχημα βιώματα, την αδιαφορία και να προσφέρουμε μηνύματα ουσιώδη, βασικά ηθικά θέματα που ανήκουν στην προσοχή των ανθρώπων και φέρνουν στο επίκεντρο ερμηνείας μια λέξη που μας χαρακτηρίζει, αξιοπρέπεια, που μας προσεγγίζει.
Ο όρος ανθρώπινη ζωή είναι ιερός, είναι φως και αγάπη, αυτές οι λίγες σταγόνες που προσφέρουμε στους δικούς μας ανθρώπους, αξιολογώ με μια γλυκιά λέξη ν’ αναπνέουμε το οξυγόνο, όλοι μαζί να δίνουμε χαρά μεταξύ μας, να διαπρέπει ο σεβασμός, η καλοσύνη στις καρδιές μας και σε μια άγκυρα γαντζωμένοι και αγκαλιασμένοι να μην αφήσουμε τη ζωή μας να λυγίσει ποτέ.
Προχωρώ στον ήρεμο βηματισμό μου και το νόημα που βγαίνει από κάθε λέξη της ψυχής μου, είναι μέσα στις σελίδες μου, με αληθινά αισθήματα και όμορφες σκέψεις. Δεν θέλω να έχει κανένας επίδραση στη ζωή μου, δεν επαρκούν τα λόγια, απ’ όλους δεν υπάρχει καμιά υποδομή ν’ αλλάξει τίποτα. Επικροτώ τον λόγο του καθενός ή τον συνομιλητή μου, με εχεμύθεια και συζήτηση συγκροτημένη, που θα έχει μια αλήθεια και οφείλω να αξιοποιώ κάθε άτομο που είναι κοντά μου και δύναμαι να καταλάβω ποιος με σέβεται και ποιος με αγαπάει.
Ευχαριστώ τους αξιόλογους ανθρώπους που διαβάζουν τα άρθρα μου και αγγίζουν και την δική τους ψυχή.
Σέβομαι τις ανθρώπινες αξίες που παντού εκπέμπουν εκτίμηση και θαυμασμό!
Η ψυχή μου είναι τόσο γλυκιά που δεν δίνει πόνο σε κανέναν, το χαμόγελό μου εκπέμπει την ειλικρίνεια και μια ζεστή αγκαλιά για όλους. Η κάθε μου λέξη πηγάζει μέσα από την καρδιά μου και είναι σαφής.
Σήμερα διώχνω κάθε πόνο μακριά μου και αφήνω την σκέψη μου, απαλή σαν μετάξι, να βρεθεί σε μια πανέμορφη φύση και να ομορφύνει την ψυχή μου!
Δυστυχώς η αλήθεια φωνάζει από μακριά.
Η ζήλεια ζει σ’ εκείνα τα άτομα που δεν μπορούν να δεχτούν την ευτυχία των άλλων.
Τα λόγια είναι κλειδιά που αν τα επιλέξεις σωστά, μπορείς να ανοίξεις μια ψυχή και να κλείσεις ένα στόμα!

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass