Επιστολή

«Με αυτούς που διαφοροποιήθηκαν από τον ΣΥΡΙΖΑ»

Δημοσίευση: 05 Σεπ 2015 8:29

 

Αγαπητή Ελευθερία,

Φεύγοντας προδομένος από την αντιλαϊκή πολιτική της ΝΔ, το περασμένο έτος προσχώρησα στον ΣΥΡΙΖΑ αυτοβούλως, πιστεύοντας στο πρόγραμμα και το όραμα της αριστεράς για μια καινούργια αρχή για τη χώρα χωρίς μνημόνια, λιτότητα και φυσικά εξαθλίωση του λαού μας.

Σας κάνω γνωστό λοιπόν ότι μετά την ψήφιση ενός ακόμη τερατώδους μνημονίου και από τον Αλέξη Τσίπρα, αποσύρω τη στήριξή μου τόσο στον ίδιο, τον οποίο με ζήλο υπεραμύνθηκα, όσο και στον ήδη διαλυμένο ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Αλέξης Τσίπρας κατάφερε σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα να μετατρέψει μια αριστερή κυβέρνηση σε σκληρή μνημονιακή, να διασπάσει τον ΣΥΡΙΖΑ γεμίζοντας θλίψη τον κόσμο της αριστεράς αλλά και να διαλύσει κάθε ελπίδα που έτρεφε ο ελληνικός λαός στο πρόσωπό του.

Σε κάθε περίπτωση παραμένω πιστός στο αρχικό πρόγραμμα της αριστεράς που ψήφισε και πίστεψε ο ελληνικός λαός. Συντάσσομαι και τιμώ λοιπόν όλους αυτούς που διαφοροποιήθηκαν από την επίσημη γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ και καταψήφισαν το μνημόνιο, αφού μόνον αυτοί δεν υποτάχθηκαν τιμώντας την ψήφο του ελληνικού λαού ως αριστερή κυβέρνηση.

Μπάμπης Τσιαπάλας, απόστρατος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass