Η δημόσια τάξη και το μεταναστευτικό

Δημοσίευση: 26 Απρ 2015 12:00 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 16:24

 

 

Του Κων/νου Ι. Παπακωνσταντίνου

 

Η Κυβέρνηση ακολουθεί μια επικίνδυνη και καταστροφική πολιτική, στο χώρο της Δημόσιας τάξης και των μεταναστών. Παρατηρούμε μια παράξενη και ανεξήγητη ανοχή, που εγγίζει τα όρια της παραδοχής, στα καμώματα που οι θρασύτατοι κουκουλοφόροι, γεννήματα της Αριστεράς, κατατυραννούν τον τόπο. Είναι ανεπίτρεπτο, για μια ευνομούμενη χώρα, να επιτρέπουν οι υπεύθυνοι, την συνέχιση της έκνομης δράσης Αριστεριστών και αντεξουσιαστών. Η Κυβέρνηση των Αριστερών κατά περίεργο τρόπο, επιδεικνύει έλλειψη συντονισμού. Είναι αβελτηρία ή εγγενής αδυναμία; Να ορίσει επί τέλους ο κ. Τσίπρας, ποιό Υπουργείο έχει την ευθύνη της Δημόσιας ασφάλειας. Παρατηρούμε αλλεπάλληλες συγκρούσεις, και αναιρέσεις δηλώσεων των Υπουργών, δίκην σουραυλίων, που το καθένα παίζει το δικό του σκοπό.

Ήδη συμπληρώθηκε ένα εικοσαήμερο κατά το οποίο οι εγχώριοι Τζιχαντιστές κατείχαν το Πανεπιστήμιο. Με όποια φθορά μπορεί να προκαλέσει η κατάληψη αυτή. Διακοπές παραδόσεων ή επιστημονικών εργασιών των φοιτητών. Παιδιά που ζουν μακριά από τις οικογένειές τους, ξοδεύοντας χρήματα, που επιβαρύνουν τους ήδη αναιμικούς προϋπολογισμούς. Περιμένοντας χωρίς έργο, χωρίς αντικείμενο σπουδών, περιφέρονται αναμένοντας την Αριστερή Κυβέρνηση να πάρει τα δέοντα μέτρα. Οι ζημιές, που προκάλεσαν οι Τζιχαντιστές, οι αντάρτες πόλεων, είναι πολλές και μεγάλες. Οι ψυχανώμαλοι αυτοί κάτω από την επήρεια, ποταπών ιδεολογημάτων μηδενισμού και τι δεν κάνουν; Καταστρέφουν έπιπλα και επιστημονικά όργανα. Καίνε πόρτες και Αρχεία. Ρυπαίνουν τον χώρο. Φτύνουν την κοινωνία. Εξευτελίζουν τα ιδανικά μας. Υπονομεύουν τη Δημοκρατία. Καταστρέφουν αγάλματα…

Βλέπω τους κουκουλοφόρους, τους βέβηλους του Ναού της Γνώσης, ν` αναρτούν τα μαύρα συνθήματά τους, συνθήματα πρόκλησης και απειλής και τρομάζω. Και αναρωτιέμαι. Δεν υπάρχει χέρι εξουσίας, να τους συλλάβει; Άραγε γιατί τους ανέχονται; Μήπως τους βασανίζουν οι τύψεις, γιατί αυτοί τους εξέθρεψαν και τώρα δέχονται το μπούμεραγκ;

Εξ ίσου παράξενη, αλλά και ανεξήγητη είναι η στάση της Κυβέρνησης, έναντι της καθημερινά ογκούμενης επέλασης λαθρομεταναστών, μεταναστών, προσφύγων ή όπως θέλουν ας τους πούνε, από Ασία και Αφρική. Βλέπω, πως καταντήσαμε ένα ξέφραγο αμπέλι, όπου μιλιούνια καταφθάνουν στη χώρα μας και λιμνάζουν εδώ, αναμένοντες δήθεν προώθησή τους προς την Ευρώπη. Ο ΣΥΡΙΖΑ που υποσχόταν τα πάντα, ως λαγούς με πετραχήλια, έλεγε πως άμεσα θα λύσει και το μεταναστευτικό. Δυστυχώς όμως, όχι μόνο δεν μπορεί να το λύσει, αλλά το επιδεινώνει συνεχώς. Το μόνο, που έκανε ήταν να επιτρέψει, το φοβερόν «Των ανοιχτών θυρών» πράγμα, που προκάλεσε πρωτοφανή συρροή μεταναστών. Υποδεχόμαστε μετανάστες με ακατάσχετη ροή, άγνωστη στο παρελθόν.

Δεν έχω καμιά προκατάληψη, όπως και δεν κατέχομαι από καμιά ρατσιστική σκέψη, γι αυτούς τους ανθρώπους. Τους σέβομαι από ανθρωπιστική άποψη. Βέβαια δεν μας συνδέει μ` αυτούς μια πολιτική, πολιτιστική ή θρησκευτική σχέση. Όμως είναι άνθρωποι δυστυχείς. Γεννημένοι σ` έναν τόπο φτωχό, όπου άρχει η φωτιά και το τσεκούρι, ο εξανδραποδισμός, το έγκλημα, η παράνοια και ο φανατισμός. Το κακούργημα, για χάρη του κακουργήματος. Ένα καλύτερο αύριο προσδοκούν και κανείς δεν μπορεί να τους στερήσει. Όμως η Ελλάδα και μάλιστα με τις παρούσες τραγικές στιγμές που διέρχεται, δεν μπορεί ν` αντέξει το μέγα τούτο πλήθος μεταναστών. Περνάμε δύσκολες ώρες. Και είναι βαρύ το χρέος μας να τρέφουμε, να στεγάζουμε και να γιατροπορεύουμε, όλους αυτούς τους ανθρώπους.

Τα νησιά του Αιγαίου βουλιάζουν από μετανάστες. Οι κάτοικοί τους δίκαια στενάζουν και ανησυχούν, αλλά και φοβούνται. Οι επισκέπτες έγιναν περισσότεροι από τους κατοίκους. Ποιος εγγυάται την ηρεμία; Η δημόσια υγεία, με τα νοσήματα, που κουβαλούν πάνω τους οι μετανάστες γίνεται προβληματική. Ο Τουρισμός κινδυνεύει. Ο Τουρίστας έρχεται ν`απολαύσει θέαμα, καθαριότητα, περιβάλλον ήρεμο. Ο ΣΥΡΙΖΑ πέρα βρέχει. Όπως σ` όλα. Ράθυμοι, ανήμποροι, άπειροι. Πορευόμενοι στα τυφλά. Μαθητευόμενοι Μάγοι!! Δεν είδατε πώς αντιμετωπίζει το πρόβλημα η καθ` ύλην Υπουργός μετανάστευσης; Τι βλακώδη κοτσάνα μας πέταξε; «Πού βλέπετε, είπε μετανάστες; Εγώ πήγα την Κυριακή στις πλατείες της Αθήνας και μόνο μερικούς να ηλιάζονται, είδα!!» Ήθελα να ήξερα. Όταν την έκαναν Υπουργό, την πέρασαν από πνευματικά τεστ ή την έκαναν από το σωρό, όπως και πολλούς άλλους. Ας βρουν λοιπόν λύσεις, έστω και μη συμβατές, με τις ψευδοθεωρίες μερικών Λούμπεν Μαρξιστών. Τώρα πριν είναι πολύ αργά.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass