ΚΑΘΩΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΖΩΕΣ

Περίφραξη στην εθνική οδό!

* Ζητά με επιστολή του ο κ. Μάριος Ξηρομερίτης

Δημοσίευση: 07 Αυγ 2008 2:44 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:27
Την περίφραξη της εθνικής οδού, ώστε να μην υπάρχουν ατυχήματα και κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές, ζητά με επιστολή του προς τους βουλευτές ο πρόεδρος της Πινακοθήκης κ. Μάριος Ξηρομερίτης, αναφέροντας μάλιστα και ένα δικό του επικίνδυνο περιστατικό.
Αναλυτικά, ο κ. Μ. Ξηρομερίτης αναφέρει:
«Δυστυχώς, στην Ελλάδα της Ευρώπης και του 21ου αιώνα, δεν συνειδητοποιούμε και δεν ενημερωνόμαστε για πολλά θέματα εκτός και αν μας συμβούν προσωπικά. Μια τέτοια εμπειρία, τραγική και δυσάρεστη, είχα προσωπικά προ ημερών όταν χρειάστηκε με το αυτοκίνητο να κατέβω στην Αθήνα, όπως κάνουμε όλοι μας κάποια στιγμή κατ’ ανάγκην. Στη βραδινή πορεία είχα την ατυχία να παρασύρω ένα δύστυχο σκυλί, του οποίου του στέρησα τη ζωή και παραλίγο να εξέλθω στο αντίθετο ρεύμα και να συγκρουστώ μετωπικά με το απέναντι όχημα στο ύψος της Λαμίας, ο δρόμος είναι η παλιά εθνική οδός με όλα τα γνωστά προβλήματα.
Μετά το συμβάν, αντιλήφθηκα ότι ο δρόμος δεν έχει περίφραξη και μπορούν ζώα να διέρχονται από την εθνική και να παίζουν κατά κάποιο τρόπο «ρώσικη ρουλέτα» με τους ανθρώπους και όλα αυτά γιατί το κράτος, οι αρμόδιοι και τελευταία οι ιδιώτες κατασκευαστές, δεν νοιάζονται για την προστασία των ανθρώπων. Άραγε, πόσο έχει ευτελιστεί η ζωή στη χώρα μας; Δικαιώνει σίγουρα τη ρήση ενός φίλου ότι στη χώρα μας ζούμε από τύχη!!!
Δυστυχώς, ό,τι δεν έκανε η ελληνική Πολιτεία τόσα χρόνια, δεν έκανε ούτε ο ιδιώτης που ανέλαβε την αποπεράτωση του έργου Μαλιακός - Κλειδί, ενώ κερδίζει καθημερινά πολλά εκατομμύρια ευρώ από την εκμετάλλευση των διοδίων. Τέτοια γεγονότα συμβαίνουν καθημερινά αν κρίνουμε από τα νεκρά ζώα της εθνικής και, δυστυχώς, αυτό μεταφράζεται σε τροχαία ατυχήματα, σε απώλεια ζωών και σε ανάπηρους ανθρώπους.
Ως απλός πολίτης που αντικρίζω την αδιαφορία των πολιτικών έμμεσα και της κατασκευαστικής εταιρίας άμεσα κάνω έκκληση στους ανάδοχους κατασκευαστές, σε όλους τους βουλευτές των κομμάτων να μεριμνήσουν ώστε να περιφραχθεί η εθνική οδός σε όλο το μήκος άμεσα (Λαμία, Τέμπη και αλλού).
Η ανθρώπινη ζωή είναι ανεκτίμητη για να την αφήνουμε στην τύχη.
Μάριος Θ. Ξηρομερίτης
Χειρουργός ουρολόγος»
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass