Οι Γεωργιανοί στην Ελλάδα

Δημοσίευση: 26 Αυγ 2008 2:52 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:32
Από αφορμή τα γεωργιανά επεισόδια είχαμε και στην Ελλάδα από τους φίλους μας, επισκέπτες και από τους μονίμως διαμένοντες εργαζομένους στην Ελλάδα Γεωργιανούς, μεγάλες συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας και αγανάκτησης με υβρεολόγια κατά της Ρωσίας. Ότι δήθεν οι γλώσσες δημιούργησαν τα επεισόδια κατά της Οσετίας - Αμπχαζίας και πέριξ αυτών στόχους. Αν δεν είναι θύματα των πρακτόρων της ξενόδουλης κυβέρνησης της Γεωργίας, καλά θα ήταν να πήγαιναν εκεί να σώσουν τα αδέρφια τους, γονείς, παιδιά, τους άνδρες τους κ.λπ. και να μην βρίζουν από μια ξένη χώρα που τους δίνει δουλειά, φιλοξενία, ελευθερία, που όλα αυτά κόβονται από τους οικογενειάρχες Έλληνες εργαζομένους. Εδώ που ζείτε δεν σας ταΐζει ούτε η Αμερική αλλά ούτε η Ρωσία... Τρώτε από το ψωμί του Έλληνα εργαζομένου. Αλλά δεν φταίτε εσείς. Η ελληνική Πολιτεία που θέλει να πατάει σε δύο βάρκες.
Αγαπητοί φίλοι Γεωργιανοί χάρη στη προπαγάνδα των πρακτόρων Σαακασβίλι και των Αμερικανών. Μην κοιτάτε πίσω 30 και 60 χρόνια επί δυναστείας του Στάλιν – που ήταν και πατριώτης σας – και του υπαρκτού Σοσιαλισμού. Η Ρωσία είναι αποδεσμευμένη από τις αμαρτίες αυτές και από την πολιτική του ξενόδουλου Γέλτσιν. Έχει χαράξει άλλον δρόμο, με πρώτο και κυριότερο στοιχείο τον άνθρωπο.
Είναι μια ανερχόμενη δύναμη και τις δυνάμεις της τις στηρίζει στον πατριωτισμό και στη γενναιότητα των Ρώσων και στις πλουτοπαραγωγικές τις πηγές.
Το ξενόδουλο καθεστώς της Γεωργίας με πάτρονες πάντα τους Αμερικανούς πράκτορες, επειδή δεν μπόρεσαν να σας εντάξουν στο ΝΑΤΟ θέλουν να προσαρτήσουν την Οσετία και Αμπχαζίας κ.λπ. Αν ήσασταν και στο ΝΑΤΟ σήμερα δεν θα υπήρχε Γεωργία στο χάρτη. Θα ήταν μια μάζα από ανθρώπινα σίδερα, μπετά και πέτρες. Αυτό να λάβετε σοβαρά υπόψιν οι απανταχού τον κόσμο Γεωργιανοί.
Το ΝΑΤΟ δεν είναι κανενός κοινωνικό ίδρυμα, ούτε κάνει πλάκα και ούτε γέλιο και χαρά φέρνει.
Το ΝΑΤΟ μαζεύει τις νεότερες σάρκες – τα νιάτα – όλων των χωρών μας και ο πλανητάρχης – Αμερικανός – αποφασίζει ποιος πρέπει να ζήσει και ποιος πρέπει να πεθάνει.
Έχει μετοχές σε όλες τις βιομηχανίες που παράγουν αεροπλάνα, κανόνια, πυραύλους κ.λπ.
Όπως όλες τις χώρες, τις δέρνει η ανεργία, η ανασφάλεια κ.λπ. έτσι και εμείς εδώ στην Ελλάδα, για ένα κομμάτι, ψωμί φτιάξαμε τους μισθοφόρους της πενταετίας, δεκαετίας κ.λπ.
Στον όρκο, πως και ο Έλληνας στρατεύσιμος ορκίζεται πίστη στην πατρίδα, το σύνταγμα και τους νόμους και τη φύλαξη και το απαραβίαστο των συνόρων μας.
Αν τώρα τα σύνορα της Ελλάδας είναι στο Πακιστάν, στην Κορέα, στο Ιράκ ή κάπου αλλού αυτή είναι δουλειά ενός και μόνο τού «Πλανητάρχη». Δεν θα πάει πολύ μακριά αυτή η δεσποτική πολιτική ΝΑΤΟ και πλανητάρχη. Φανταστείτε ένα αντιΝΑΤΟ θα ξεκινά από τη Ρωσία, Κίνα, Βόρεια Κορέα, Βραζιλία – Αργεντινή, Γουατεμάλα, Βολιβία, Κούβα, Ιράκ, Ταλιμπάν, Κουρδιστάν, Ιράν και καταλήγει στην Αμπχαζιά και Οσετία. Αυτά δεν είναι ούτε όνειρο ούτε επιστημονική φαντασία. Σήμερα όλοι οι λαοί του κόσμου έχουν αυτή την οπτική επαφή μπροστά τους. Δεν μπορείς να του κρύψεις τίποτε. Τους στερείς το νερό, το ψωμί, τη ζωή. Τους καταδικάζεις να τους τρώνε οι σφήκες και οι μύγες τα παιδιά. Σαν παλιός αγωνιστής στην πρώτη γραμμή του μετώπου, 186 μέρες κατά του ιταλικού φασισμού το 1940, σήμερα δεν βλέπη η Ελληνική Διπλωματία να χειρίζεται καλά το θέμα στο απόκομμα αυτό της άλλοτε Κροατίας Γιουγκοσλαβίας. Οι Αμερικανοί στη δαρμένη ηγεσία των Σκοπίων έχασαν τον έλεγχο των λόγων τους και ζητούν άλλα αντ’ άλλων. Κατόρθωσε όμως να απασχολεί την Ελληνική Διπλωματία μια χαρά. Από σήμερα έρχεται ο Νίμιτς. Από αύριο συσκέψεις και μεθαύριο έφυγε ο Νίμιτς, θα ξανάρθει ο Νίμιτς. Φιέστες στο Νίμιτς, τραπέζια, χαμόγελα. Ο Νίμιτς εκατομμύρια ευρώ. Τρία χρόνια το ίδιο το βιολί. Σαν να λέμε ο Νίμιτς πηγαίνει στο Μαντείο των Δελφών, καπνίζεται και έρχεται εδώ ανανεωμένος. Είναι λίγο ντροπή μας.
Μα από πού έρχεται ο Νίμιτς; Από τον ανθρωποφάγο πλανητάρχη. Κοντεύουμε να χάσουμε και το στόχο. Ποιος θέλει τα Σκόπια στο ΝΑΤΟ ή το ΝΑΤΟ στα Σκόπια; Κρίμα, κρίμα για την Ελλάδα για τον ένδοξο ελληνικό λαό να παίζουμε με ένα ποντίκι. Όλα αυτά γίνονται εν γνώσει της Ελληνικής Κυβέρνησης και στο τέλος ενδόξως θα πέσουμε. Σαν τον μπαλαφάρα στην εκστρατεία της Μικράς Ασίας με τον λοχία Κωστούλα κ.λπ. κ.λπ. Ευχαριστώ την «Ελευθερία»
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MPOFILIOU 8-9-22
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass