Εκλογές πριν ή μετά από παραίτηση Ρουσόπουλου

Δημοσίευση: 25 Σεπ 2008 3:12 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:41
* Μάριος Θ. Ξηρομερίτης, δημοτικός σύμβουλος Λαρισαίων
Δυστυχώς ο αρχηγός, πρόεδρος της φιλελεύθερης παράταξης και σημερινός πρωθυπουργός έμεινε ή τον άφησαν εκτεθειμένο οι «δικοί του» άνθρωποι. Το μόνο που έμεινε καθαρό από το όνειρο της Νέας Δημοκρατίας είναι αυτό το βλέμμα του πρωθυπουργού. Ένας κυβερνήτης ο οποίος επέλεξε, όπως αποδεικνύει η πορεία προς τον Γολγοθά του, λάθος ανθρώπους.
Ανθρώπους που εμπιστεύτηκε και στηρίχθηκε πάνω τους χωρίς να βρει τη δέουσα ανταπόκριση και σεβασμό για τη χείρα φιλίας και τιμής που τους πρότεινε. Ως άλλος Δον Κιχώτης τραβά το δικό του τον δρόμο χωρίς πιστούς ή συνεργάτες και το χειρότερο όλων είναι πλέον, ότι ο φόβος έχει κυριεύσει την κρίση του μήπως κάθε επόμενος συνεργάτης θα αποδειχθεί εκ των υστέρων σαθρός και διαπλεκόμενος. Το κουβάρι ξετυλίγεται καθημερινά και προσωπική μου άποψη είναι ότι η τελευταία μαχαιριά θα δοθεί από τον αντίστοιχο Βρούτο του Καίσαρα, που δεν είναι άλλος από τον υπουργό Επικρατείας κ. Ρουσόπουλο.
Ο άνθρωπος που θεωρούνταν η ασπίδα του πρωθυπουργικού προφίλ και της εικόνας της κυβέρνησης θα είναι το τραγικό πρόσωπο που θα ρίξει τον τελευταίο λίθο καθώς όλα τα σενάρια διαπλοκής συγκλίνουν στον ίδιο ιθύνοντα νου. Πολλοί δημοσιογράφοι στα κυριακάτικα φύλλα συγκλίνουν στην άποψη ότι ο υπουργός Επικρατείας υπήρξε το πνευματικό παιδί τού Βατοπαιδίου και αυτός ήταν ο ρυθμιστής και ενορχηστρωτής των περίφημων ανταλλαγών που δρούσε ως εξ ονόματος του πρωθυπουργού . Για το λόγο αυτό και ο τότε υπουργός Γεωργίας Μπασιάκος υπέγραψε ως αρμόδιος για να έχει την εύνοια του Μαξίμου, για το λόγο αυτό παραιτήθηκε ο υπουργός Ναυτιλίας μετά από παραινέσεις για να καλυφθεί και να κλείσει το ζήτημα ώστε να μην φθάσει ψηλότερα γιατί τότε μένει έκθετος ουσιαστικά και ο ίδιος ο πρωθυπουργός.
Ουσιαστικά όσο ξεδιπλώνονται αυτές οι φοβερές ατασθαλίες εις βάρος του ελληνικού δημόσιου συμφέροντος προκαλώντας την οργή των Ελλήνων πολιτών που φορολογούνται σκληρά, ενώ κάποιοι πλουτίζουν παρανόμως τόσο ο Καραμανλής θα φθείρεται. Η εικόνα του πρωθυπουργού αμαυρώνεται καθημερινά εφόσον μαύρα σύννεφα αρχίζουν να τυλίγουν τον άνθρωπο που εννοείται εκπροσωπεί και μιλά εκ μέρους του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης. Όλα τα νήματα δείχνουν προς την κατεύθυνση του υπουργού Επικρατείας. Σίγουρα οι εκλογές είναι το πιο δυνατό χαρτί του Κώστα Καραμανλή σ’ αυτή την τραγική συγκυρία. Το μόνο που δεν γνωρίζουμε είναι αν θα προλάβουν ή όχι την παραίτηση του Ρουσόπουλου.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass