Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει...

Δημοσίευση: 17 Μαϊ 2015 11:50 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 17:22

 

 

Του Κων/νου Τσιρονίκου

 

Σήμερα απ΄ την Ευρώπη και κυρίως από τη Γερμανία επιχειρείται το γκρέμισμα της Ελλάδας. Το σβήσιμο μιας χώρας που αποτελεί τη βάση ανάπτυξης, όλου του κόσμου. Το βάθρο οικοδόμησης του πνευματικού και υλικού πολιτισμού της οικουμένης.

Επομένως, εκείνος ή εκείνοι που μάχονται αυτόν τον ένδοξο λαό, πολεμούν τον ίδιο τους εαυτό, τον πολιτισμό τους. Την ύπαρξή τους. Και ποιος θα το κάνει αυτό; Μόνον αυτός που προσβλέπει σε ιδιοτελείς και πρόσκαιρους σκοπούς. Σε συμφέροντα που δεν πρόκειται να έχουν διάρκεια. Γιατί μέσα απ΄ τους ίδιους τους λαούς θα ξεπεταχτούν οι άνθρωποι του πολιτισμού και θα πολεμήσουν, μέχρι της τελικής νίκης τα δολερά και νοσηρά σχέδια των σύγχρονων βαρβάρων.

Γι΄αυτόν ακριβώς το λόγο, αυτοί που θα επιχειρήσουν να διαγράψουν την Ελλάδα προφασιζόμενοι χρέος και οικονομική κρίση δεν θα το πετύχουν ποτέ. Γιατί πρέπει να πολεμήσουν και να νικήσουν σε πολλά μέτωπα. Στα μέτωπα των επιστημών, των τεχνών, των γραμμάτων, της ιστορίας, του ευαγγελίου, του πολιτισμού. Μέτωπα άπειρα. Που θα συγκεντρώσουν στις τάξεις τους όλη την πνευματική ανθρωπότητα. Για να πολεμήσουν τους σύγχρονους επιδρομείς. Τους θιασώτες της οικουμενικής υποδούλωσης των λαών. Του Δ΄ (οικονομικού) Ράιχ. Της επιβολής του πολιτισμικού και εθνικού μηδενισμού.

Αυτό όμως, να είναι απολύτως βέβαιοι, δεν πρόκειται να το πετύχουν ποτέ. Οσα μέσα και αν μετέρχονται. Γιατί η μάχη εναντίον τους θα δίνεται και εκ των έσω και εκ των έξω. Ο πόλεμος αυτός θα είναι μακροχρόνιος, αλλά οι δυνάμεις του πολιτισμού της ανθρωπότητας που θα μάχονται στο πλευρό των φωτοδοτών του κόσμου θα κατανικήσουν τη βαρβαρότητα  του σκότους. Της κακίας, του μίσους και της αρπακτικής διαθέσεως.

Κατ΄ αυτόν τον τρόπο "οι σωτήρες μας" οι προβατόσχημοι λύκοι με την ακόρεστη υλιστική βουλιμία θα νικηθούν. Γιατί, όπως και παραπάνω τονίσαμε, σύμμαχός μας είναι ο πολιτισμός. Γέννημα του αρχαιοελληνικού πνεύματος. Και οι φορείς αυτού συμπολεμιστές μας. Οι οποίοι θα σταματήσουν και θα κάνουν πίσω τη λαίλαπα της αρπαχτικής συμμορφίας. Ετσι τα πυρά του πολιτισμού που θα δέχονται οι σύγχρονοι βάρβαροι θα είναι αμέτρητα. Θα προέρχονται απ΄ όλα τα σημεία του πλανήτη. Δεν θα γνωρίζουν από πού να φυλαχθούν. Παντού θα ηχούν οι ελληνικές αξίες, οι προερχόμενες από την κλασική μας εποχή. Πολιτισμός, Δημοκρατία, Δικαιοσύνη, Ελευθερία...

Αυτά ας τα γνωρίζουν καλά οι σφετεριστές της εθνικής μας κυριαρχίας και κυρίως ότι κανένας βάρβαρος, όσο ισχυρός και αν είναι δεν μπόρεσε και δεν θα μπορέσει να νικήσει, δια παντός, έναν πολιτισμό. Αυτό είναι σαφώς καταγεγραμμένο ιστορικά. Επομένως, η αλήθεια η οποία βάλλεται σήμερα στην πατρίδα μας δεν είναι το μεγάλο χρέος, αλλά ο αμύθητος πλούτος μας. Αυτόν θέλουν να βάλουν στο χέρι τα αδίσταχτα αρπαχτικά, χρησιμοποιώντας ως απειλή πότε τα χρέη μας και πότε ανύπαρκτες νομικά διαφορές μεταξύ των γειτόνων μας...

Νομίζω ότι η Ελλάδα μας, η γεννήτρια του σύγχρονου δυτικού πολιτισμού θα τα καταφέρει. Το φως της ακόμα και τώρα στους δύσκολους καιρούς που περνάμε, θα φωτίζει αμείωτα, όλη την ανθρωπότητα. Θα το διατηρούν και θα το συντηρούν λαμπερό όλοι οι πολιτισμένοι λαοί. Αυτοί που σήμερα με τις φωνές τους που κάθε μέρα γίνονται όλο και πιο πολλές υψώνουν τείχος αντίστασης στις ιταμές αξιώσεις της βαρβαρικής συμμορφίας.

Γι΄αυτόν ακριβώς το λόγο η πατρίδα μας δεν πρόκειται να σβήσει ποτέ. Γιατί δεν την σκιάζει καμιά φοβέρα και δεν την σκιάζει γιατί έχει ως σύμμαχό της τον  πολιτισμό. Τον γαλουχημένο με τα νάματα του κλασικού μας πολιτισμού. Αυτόν που δεν πρόκειται να νικήσουν οι σύγχρονοι νάνοι. Τον υποπολιτισμού και του υλιστικού σκότους. Της βαρβαρότητας και της απανθρωπιάς. Της αναλγησίας και του θράσους. Της τοκογλυφίας και της απάτης.

Αυτούς θα πολεμήσει και θα πολεμάει αιώνια ο ελληνικός πολιτισμός. Και πάντοτε θα είναι νικητής. Κι αυτό το γνωρίζουν καλά οι επίδοξοι κατακτητές του πλούτου μας. Παρά ταύτα δεν σταματούν τα βάρβαρα, αλλά μάταια σχέδιά τους. Όμως τα κέντρα (καρφιά) της Ελλάδας είναι πολύ σκληρά, ατσάλινα και κάθε φορά που θα επιχειρούν το κακό θα σπάζουν τα μούτρα τους... Και η Ελλάδα, η αγαπημένη μας πατρίδα θα είναι πάντα όρθια, περήφανη, φωτοδότρα, αιώνια.

Γι΄αυτόν το λόγο αυτή η ευλογημένη χώρα, η μητέρα του πολιτισμού όλου του κόσμου δεν πρόκειται να πεθάνει ποτέ. Θα ζει και θα φωτίζει αιώνια...

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass