ΕΓΚΑΙΝΙΑΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 12 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟ

Μουσείο φυσικού πλούτου του Ολύμπου

Δημοσίευση: 05 Ιουν 2016 7:58

 

Το Κέντρο Πληροφόρησης Εθνικού Δρυμού Ολύμπου, ένα μουσείο για τον φυσικό πλούτο και την πολύπλευρη μοναδικότητα του πιο εμβληματικού βουνού της χώρας, ανοίγει τις πύλες του για το κοινό. To Κέντρο Πληροφόρησης βρίσκεται στο Λιτόχωρο Πιερίας, στην έδρα του Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Ολύμπου, στους πρόποδες του μυθικού Ολύμπου. Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 12 Ιουνίου 2016, ώρα 11.00, από τον αναπληρωτή υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Γιάννη Τσιρώνη.

Ο Φορέας Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Ολύμπου υλοποίησε το υποέργο «Δημιουργία εκθεμάτων Κέντρου Πληροφόρησης Εθνικού Δρυμού Ολύμπου και υποστηρικτικές υπηρεσίες» με χρηματοδότηση του Ε.Π. «Μακεδονία – Θράκη 2007 – 2013» του ΕΣΠΑ, το οποίο ανατέθηκε στο Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας/ Ελληνικό Κέντρο Βιοτόπων – Υγροτόπων. Εύληπτη πληροφορία, εντυπωσιακές εικόνες, στατικά εκθέματα και διαφανοσκόπια, ταινίες, πολυμεσικές εφαρμογές και μία εντυπωσιακή τρισδιάστατη προβολή, οργανώνουν έναν σύγχρονο εκθεσιακό χώρο που αναπτύσσεται σε επίπεδα για να προσεγγίσει το πολυσήμαντο περιβάλλον του Ολύμπου ανά υψομετρική ζώνη. Όλα τα παραπάνω καθοδηγούν τον επισκέπτη σε μια συναρπαστική εικονική ανάβαση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass