Στειρώσεις αδέσποτων στον Τύρναβο

Δημοσίευση: 02 Νοε 2016 18:31

Ο Δήμος Τυρνάβου και το Φιλοζωικό Σωματείο Λάρισας Anim.A.L διοργανώνουν πρόγραμμα στειρώσεων αδέσποτων ζώων (σκύλων και γατιών) την εβδομάδα 7 έως 10 Νοεμβρίου 2016.

Οι στειρώσεις θα διενεργηθούν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στειρώσεων αδέσποτων ζώων με τη συνδρομή εθελοντών κτηνιάτρων του γερμανικού φιλοζωικού οργανισμού TierInsel Umut Evi e.V με νόμιμη άδεια ασκήσεως επαγγέλματος, οι οποίοι θα παρέχουν τις υπηρεσίες τους δωρεάν. Τα ζώα επίσης θα εμβολιαστούν κατά της λύσσας, θα σημανθούν ηλεκτρονικά και θα καταχωρηθούν στη βάση δεδομένων.

Είναι ένα πολύ σημαντικό πρόγραμμα για τον Δήμο Τυρνάβου που έχει μεγάλο αριθμό αδέσποτων ζώων.

Καλούνται οι κάτοικοι του Τυρνάβου και των λοιπών κοινοτήτων του Δήμου (Αμπελώνας, Βρυότοπος, Δαμάσι, Δένδρα, Δελέρια, Πλατανούλια, Ροδιά, κλπ) να επικοινωνήσουν με τα τηλέφωνα 6946733121, 6937012850 και 24923 50100 για να δηλώσουν αδέσποτα ζώα που γνωρίζουν στις γειτονιές τους, προκειμένου να στειρωθούν με το πρόγραμμα.

Επίσης ζητούν τη βοήθεια εθελοντών φιλόζωων πολιτών προκειμένου να μεταφερθούν τα ζώα προς και από τον χώρο των στειρώσεων. Επίσης υπάρχει ανάγκη για κλουβιά παραμονής και μεταφοράς ζώων (σκύλων και γατιών) καθώς και παλιά στρωσίδια, κουβέρτες για την παραμονή των ζώων μετά την στείρωση. Όλα τα είδη θα επιστραφούν στους κατόχους τους μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος.

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στην εκτέλεση του προγράμματος ή να δηλώσουν κάποιο ζώο, μπορούν να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα 6946733121, 6937012850 και 24923 50100 ή με μήνυμα στη σελίδα του φιλοζωικού σωματείου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass