Αντιδράσεις για τη "Χαρούλα"

Δημοσίευση: 03 Νοε 2016 21:18

Αντιδράσεις φαίνεται ότι προκαλεί η επιλογή της «Χαρούλας» για τις καλιακούδες από το κέντρο της πόλης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Σύλλογος Προστασίας Κακοποιημένων Ζώων Λάρισας «Ελεύθερος», επισημαίνεται ότι «ελπίζουμε στην Χαρούλα, όπως ονομάζεται το συμπαθές πτηνό, ο Δήμος να έχει προνοήσει για τα ένσημά της και να μην την έχει ανασφάλιστη! Στη συνέχεια, θα θέλαμε να ενημερώσουμε την αρμόδια αντιδήμαρχο πως οι καλιακούδες που τόσο πολύ την ενοχλούν το μόνο που πράττουν είναι αυτό για το οποίο είναι προορισμένες από τη φύση τους να πράξουν. Καλό θα ήταν λοιπόν να αφήσει τη μητέρα - φύση που τόσο πολύ έχουμε βιάσει και βιάζουμε καθημερινά όλοι μας, να λειτουργήσει από μόνη της, να της υπενθυμίσουμε δε πως δεν ήρθαν οι καλιακούδες στα σπίτια μας, αλλά εμείς στα δικά τους. Και προτού μας κατηγορήσει για γραφικούς φιλόζωους, να την ενημερώσουμε για τις αρχές της αειφόρου αναπτύξεως, που προφανώς αγνοεί».

Παράλληλα, στην ανακοίνωση του συλλόγου τίθεται το ερωτήματα προς το Δήμο Λαρισαίων «θα θέλαμε να ρωτήσουμε τον Δήμο Λαρισαίων, μιας και επικαλείται παράπονα συμπολιτών μας για “βρωμιές” στην πόλη μας οι ευαισθησίες καθαριότητας της αρμόδιας υπηρεσίας ξεκινούν και τελειώνουν μόνο στις κουτσουλιές; Γιατί αν κάνει κανείς μία βόλτα, ακόμα και μέσα στο ιστορικό κέντρο της πόλης, μπορεί να διαπιστώσει κάδους απορριμμάτων κατεστραμμένους, σπασμένους, υπερχειλισμένους από σκουπίδια (που σίγουρα δεν ανήκουν σε καλιακούδες) οι οποίοι ως επί το πλείστο λειτουργούν ως ωρολογιακές βόμβες στην δημόσια υγεία! Υποδεικνύουμε λοιπόν στον Δήμο Λαρισαίων να βρει άλλο τρόπο για να διαφημίσει τα πεπραγμένα του στο τέλος της θητείας του, και να μην χρησιμοποιεί ζώα προκειμένου να μπορέσει να διεκδικήσει εκ νέου δημοτικούς θώκους.

Σημειώνουμε πως ο Σύλλογός μας σε συνεργασία με την νομική του ομάδα επιφυλάσσεται ως έχων έννομο συμφέρον να προβεί σε όλες τις ενέργειες του αναλογούν εναντίον παντός υπευθύνου», καταλήγει ο πρόεδρος Δημήτρης Τσιόναρος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MPOFILIOU 8-9-22
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass