ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΑΝ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ

Αναγκαία η αποχέτευση λυμάτων στο Δαμάσι

Δημοσίευση: 10 Νοε 2015 22:33
Από την επίσκεψη της αντιπροσωπείας των κατοίκων του Δαμασίου για την αποχέτευση στον δήμαρχο Τυρνάβου κ. Π. Σαρχώση Από την επίσκεψη της αντιπροσωπείας των κατοίκων του Δαμασίου για την αποχέτευση στον δήμαρχο Τυρνάβου κ. Π. Σαρχώση

 

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Το μείζον θέμα της αποχέτευσης των λυμάτων του κεφαλοχωρίου Δαμασίου, του Δήμου Τυρνάβου, έθεσε επιτροπή των κατοίκων του με επικεφαλής τον πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Δαμασίου κ. Γιώργο Τσανάκα, τον ιερέα π. Γεώργιο και εκπροσώπων φορέων, στον δήμαρχο Τυρνάβου κ. Παναγιώτη Σαρχώση. Πρόκειται πραγματικά για ένα σοβαρό πρόβλημα που εγκυμονεί κινδύνους για την υγεία των κατοίκων του Δαμασίου. Και αυτό γιατί σε πολλές περιπτώσεις λόγω και της μορφολογίας του εδάφους τα λύματα ξεβράζονται από τους οικιακούς βόθρους και ρέουν στους δρόμους,

Έχοντας γνώση του σημαντικού αυτού προβλήματος ο δήμαρχος Τυρνάβου άκουσε με ιδιαίτερη προσοχή το αίτημα των κατοίκων του Δαμασίου για την ένταξη στο νέο ΕΣΠΑ της κατασκευής του δικτύου αποχέτευσης λυμάτων στο Δαμάσι. Για το έργο αυτό η ΔΕΥΑ Τυρνάβου είναι πανέτοιμη για την υλοποίησή του.

Μάλιστα ο κ. Σαρχώσης κατά τη διάρκεια της συζήτησης στο δημαρχείο Τυρνάβου ενημέρωσε τους κατοίκους του Δαμασίου ότι πέρα από τη δημοτική αρχή και ο ίδιος ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός είναι γνώστης του προβλήματος και εκείνος κινείται θετικά ώστε το έργο της κατασκευής της αποχέτευσης λυμάτων του Δαμασίου να ενταχθεί στο νέο ΕΣΠΑ και να υλοποιηθεί ανακουφίζοντας μια ολόκληρη τοπική κοινωνία 1.500 κατοίκων και δίνοντας οριστική λύση στο πρόβλημα της αποχέτευσης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass