«Οι Θεσσαλοί εμπιστεύονται τον περιφερειάρχη των έργων»

Η ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΑΓΟΡΑΣΤΟ, ΝΟΜΙΚΟΣ, ΤΑΝΙΑ ΔΟΚΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΗΝ «Ε»

Δημοσίευση: 22 Μαϊ 2019 22:04

Την εκτίμησή της πως η επανεκλογή του Κώστα Αγοραστό στη θέση του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας μπορεί να επιτευχθεί από την πρώτη κιόλας Κυριακή της επικείμενης εκλογικής αναμέτρησης, καταθέτει μιλώντας στην «Ε» η υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο «Συμμαχία υπέρ των Πολιτών» Τάνια Δόκου.

Η γνωστή νομικός υπογραμμίζει πως καταλυτικό ρόλο σ’ αυτές τις εκλογές θα παίξει η συμμετοχή των ψηφοφόρων και για τον λόγο αυτό παροτρύνει όλους και όλες να ασκήσουν συνειδητά το εκλογικό τους δικαίωμα με γνώμονα «το ποιο πρόσωπο είναι ικανό να σχεδιάσει και να διαχειριστεί αποτελεσματικά το μέλλον των Θεσσαλών πολιτών, ανεξαρτήτως ιδεολογικής και πολιτικής επιλογής».

Η συνέντευξη:

*Κυρία Δόκου, είστε μια ιδιαίτερα δραστήρια δικηγόρος και όπως είναι εύκολα κατανοητό, δύσκολα σας περισσεύει χρόνος. Τι ήταν όμως αυτό που σας έκανε να θέσετε υποψηφιότητα για περιφερειακή σύμβουλος στο πλευρό του Κώστα Αγοραστού;

-Σίγουρα ο ελεύθερος χρόνος λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων είναι περιορισμένος, αλλά η απόφασή μου να θέσω υποψηφιότητα με τον συνδυασμό του Κώστα Αγοραστού ήταν συνειδητή για πολλούς λόγους. Καταρχάς είναι τιμή και χαρά για μένα να συμμετέχω στον συνδυασμό του πιο επιτυχημένου και δραστήριου Περιφερειάρχη σε ολόκληρη τη χώρα με εκατοντάδες έργα, τον Περιφερειάρχη των έργων.

Το έργο του Κώστα Αγοραστού καθ’ όλη τη διάρκεια των δύο θητειών μεταμόρφωσε κυριολεκτικά ολόκληρη τη Θεσσαλία. Η ολοκλήρωση του οδικού δικτύου όλης της Περιφερείας, η αναβάθμιση των αθλητικών και πολιτιστικών δομών, των υποδομών υγείας αλλά και όλα τα υπόλοιπα έργα που έχουν ήδη υλοποιηθεί και αυτά που είναι σε εξέλιξη είναι τόσο σημαντικά για την ισόρροπη ανάπτυξη της Περιφέρειάς μας. Η στήριξη επίσης της Περιφέρειας Θεσσαλίας στην επιχειρηματικότητα με έμφαση στον πρωτογενή και δευτερογενή τομέα, με επιστέγασμα την ανακήρυξη της Περιφέρειάς μας ως Περιφέρειας Επιχειρηματικότητας για το έτος 2019, αποτελούν τους λόγους που πρέπει όλοι οι Θεσσαλοί να εμπιστευτούν και πάλι και να στηρίξουν με την ψήφο τους τον Κώστα Αγοραστό στις επικείμενες εκλογές.

 

*Υπήρξατε μέλος της διοίκησης του Δικηγορικού Συλλόγου, αλλά από το 2007 εκλέγεστε συνεχόμενα στη ΝΟΔΕ Λάρισας. Κατείχατε μάλιστα τη θέση της Τομεάρχη Δικαιοσύνης, ενώ πλέον είστε και αντιπρόεδρος. Πιστεύετε ότι αυτή η πορεία είναι ικανή να σας δώσει και θέση στο νέο Περιφερειακό Συμβούλιο;

-Σίγουρα η ενασχόλησή μου και η συμμετοχή μου στο Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας και η πολυετής συμμετοχή μου στη Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας μού έχουν δώσει αρκετές εμπειρίες, αλλά δεν αρκεί μόνο αυτό. Δεν υπάρχουν πετυχημένες συνταγές για την εκλογή ενός υποψηφίου ή μίας υποψήφιας στις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Η μακροχρόνια επαγγελματική μου πορεία μέσω της μαχόμενη δικηγορίας που ασκώ και η θετική γνώμη των συμπολιτών μου, θεωρώ πως είναι τα στοιχεία εκείνα που μπορούν να μου δώσουν μία θέση στο νέο Περιφερειακό Συμβούλιο.

 

*Μπορεί κατά τη γνώμη σας ο συνδυασμός του κ. Αγοραστού, του οποίου είστε μέλος, να κερδίσει από την πρώτη Κυριακή την εκλογική μάχη; Τι είναι αυτό που θα παίξει καταλυτικό ρόλο στις 26 Μαΐου;

-Σαφώς και είναι πιθανή η εκλογή του συνδυασμού μας από την πρώτη Κυριακή. Για να το πετύχουμε αυτό δεν θα πρέπει να επικαλεστούμε μόνο τα εκατοντάδες έργα που υλοποίησε ο περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός, τα οποία είναι σημαντικά αλλά επιπλέον οφείλουμε να πείσουμε τους συμπολίτες μας ότι ο περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός είναι ικανός να διοικήσει και πάλι αποτελεσματικά και δημιουργικά την Περιφέρεια Θεσσαλίας, τα αποτελέσματα της οποίας (διοίκησης) θα είναι προς όφελος όλων των πολιτών της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

 

*Πώς σκέφτεστε τον ρόλο σας σε περίπτωση εκλογής σας στο νέο Περιφερειακό Συμβούλιο; Τι στόχους έχετε θέσει;

-Από τη στιγμή που δίνω τη μάχη της εκλογής πρωτίστως του Κώστα Αγοραστού και δευτερεύοντος του εαυτού μου στο νέο Περιφερειακό Συμβούλιο, είμαι έτοιμη να προσφέρω τιμώντας όλες και όλους που θα με στηρίξουν με την ψήφο τους. Από κει πέρα είμαι στη διάθεση του περιφερειάρχη μας για να προσφέρω από οποιαδήποτε θέση μου αναθέσει και με τιμήσει. Είμαι πεπεισμένη ότι όλες και όλοι οι υποψήφιοι έχουν πλεονεκτήματα, τα οποία είναι ικανά να συνθέσουν μία ομάδα αποτελεσματική που θα δίνει λύσεις στα προβλήματα των συμπολιτών μας και θα σχεδιάζει ρεαλιστικά το μέλλον του τόπου μας.

ΚΩΣΤΑΣ ΓΚΙΑΣΤΑΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass