ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

Σχέδιο για την αντικατάσταση του γηρασμένου πληθυσμού

* Τι αποκαλύπτει ο ευρωβουλευτής της Χ.Α. κ. Γιώργος Επιτήδειος

Δημοσίευση: 26 Αυγ 2015 8:02

Του Δημήτρη Βάλλα

Τη βεβαιότητα ότι η «Χρυσή Αυγή» που παραμένει αντιμνημονιακό κόμμα θα αυξήσει τα ποσοστά της στις επερχόμενες εκλογές επισήμανε από τη Λάρισα που επισκέφθηκε στο πλαίσιο περιοδείας του στο νομό, ο ευρωβουλευτής του κόμματος και αντιστράτηγος ε.α. κ. Γεώργιος Επιτήδειος.

Ο ευρωβουλευτής της Χ.Α. ακόμα ανέφερε ότι για τη λίστα των υποψήφιων βουλευτών και στο Νομό θα γίνει σεβαστή η βούληση του λαού και τα ψηφοδέλτια θα συγκροτηθούν με βάση τη σταυροδοσία που έλαβαν οι παλαιοί υποψήφιοι, ενώ θα συμπληρωθούν και από νέα άτομα.

Έτσι σίγουρη θεωρείται ξανά η παρουσία στο ψηφοδέλτιο της Χ.Α. της νυν βουλευτή κ. Δέσποινας Χρυσοβελώνη, ενώ άγνωστο θεωρείται τι θα πράξει ο δεύτερος σε σταυρούς καρδιοχειρουργός κ. Βασίλης Χαλβατζούλης.

Ο κ. Επιτήδειος μιλώντας στην «Ε» επισήμανε ότι υπάρχει πρόγραμμα αντικατάστασης του γηρασμένου πληθυσμού της Ευρώπης από τους μετανάστες και η Ελλάδα εντάσσεται και αυτή μέσα σε αυτό το πρόγραμμα.

«Άσχετα με τα μνημόνια, θα μας πει ο κ. Επιτήδειος, η Ελλάδα αντιμετωπίζει και άλλα σοβαρά προβλήματα, που απειλούν ακόμα και την ύπαρξή της ως κράτος.

Εκτός από το οικονομικό, το σοβαρότερο πρόβλημα είναι το μεταναστευτικό.

Το θέμα αυτό αποτέλεσε αντικείμενο ενδιαφέροντος όλων των χωρών της Ε.Ε., όμως πάντα είχαν σε αυτό μια χαλαρή προσέγγιση και έδιναν μεγαλύτερη βαρύτητα στα δικαιώματα των μεταναστών και δεν ήθελαν να αγγίξουν την ουσία του προβλήματος που είναι στην πραγματικότητα μια απειλή κατά της ίδιας της σύστασης της Ευρώπης και της κοινωνικής της δομής.

Από την Ε.Ε. προωθείται μια πολιτική που πρεσβεύει ότι επειδή στα επόμενα χρόνια θα υπάρξει υπογεννητικότητα στις χώρες της Ευρώπης, άρα θα έχουμε μείωση του πληθυσμού, θα πρέπει να καλυφτεί αυτό το κενό που θα δημιουργηθεί από νέους σε ηλικία μετανάστες που θα προέρχονται από τρίτες χώρες. Αυτό βέβαια, εάν θα το επιχειρούσαν ευθέως θα υπήρχαν αντιδράσεις από όλες τις χώρες. Έτσι λοιπόν στέλνουν ένα κύμα παρανόμων μεταναστών σε όλες τις χώρες της Ευρώπης και κυρίως στην Ελλάδα, που είναι και η πύλη εισόδου και μέσα σε αυτούς που έρχονται, θα παραμείνουν και αυτοί που θέλουν να αποτελέσουν την αντικατάσταση του γηγενούς πληθυσμού.

Στην Ελλάδα το πρόβλημα είναι ιδιαίτερα μεγάλο, γιατί υπάρχει γερασμένος πληθυσμός και εδώ ακριβώς φαίνεται και η συνωμοσία που εξυφαίνεται κατά της χώρας…

Με τα μέτρα που θα εφαρμοστούν, πολλοί Έλληνες θα χάσουν τα σπίτια τους, οι γεωργοί θα χάσουν τα χωράφια τους καθώς τα έχουν υποθηκευμένα στην Αγροτική Τράπεζα, η οποία πλέον έχει αγοραστεί από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, άρα όποιος δεν μπορεί να πληρώσει το χρέος του θα χάνει την περιουσία του και τη γη του και όλα αυτά θα δοθούν στους παράνομους μετανάστες. Έτσι αυτοί με αυτό τον τρόπο θα ριζώσουν στη χώρα μας και ήδη με τη συνενοχή όλων των άλλων κομμάτων έχει ψηφιστεί ο νόμος περί ιθαγένειας. Με αυτό τον τρόπο θα είναι Έλληνες πλέον και δεν θα μπορεί να φύγουν από την χώρα που θα μεταβληθεί σε μία αποικία και εμείς θα γίνουμε η μειοψηφία στον ίδιο μας τον τόπο. Εμείς αυτό θα αγωνιστούμε να το αποτρέψουμε και πιστεύουμε ότι θα έχουμε τη συμπαράσταση της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ελλήνων άσχετα από την πολιτική τους τοποθέτηση.

Ο Έλληνας δυστυχώς αργεί να καταλάβει τον κίνδυνο, όταν όμως τον καταλάβει αντιδρά όπως πρέπει. Το κακό όμως θα έπρεπε να το βλέπουμε όταν έρχεται και να αντιδρούμε έγκαιρα, γιατί, αν δημιουργηθεί δεν θα ξέρουμε πώς να το αντιμετωπίσουμε»...

Ο ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής επισκέφθηκε την Πυροσβεστική και την Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας, ενώ είχε επαφές με μέλη και φίλους του κόμματος και στην ευρύτερη περιοχή Ελασσόνας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MPOFILIOU 8-9-22
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass