ΕΝΩ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΩ ΙΤΑΛΙΑ

Πορεία αγάπης σε μοναστήρια

Δημοσίευση: 14 Ιουν 2015 8:36

 

 

Την καθιερωμένη προσκυνηματική εκδρομή των μελών του Συλλόγου και των φίλων της Ορθοδόξου Ιεραποστολής στον κόσμο πραγματοποίησε το Σάββατο (6 Ιουνίου 2015) η «Πορεία Αγάπης».

Επισκέφθηκαν μοναστήρια της Αιτωλοακαρνανίας και συγκεκριμένα, την ι.μ. Αγίου Κοσμά του Αιτωλού, στη γενέτειρά του (Μεγάλο Δένδρο, στο Θέρμο της Τριχωνίδος),την ι.μ. Παναγίας στην Μυρτιά και την ι.μ. Ευαγγελιστρίας ,στην Παραβόλα.

Οι προσκυνητές έγιναν δεκτές από τις γερόντισσες των δύο γυναικείων αδελφοτήτων και τον Γέροντα (ι.μ. Παναγιάς, στην Μυρτιά),ξεναγήθηκαν στους χώρους των Μοναστηριών και άκουσαν λόγους ψυχοφελείς και πνευματικής οικοδομής.

Στο τελευταίο Μοναστήρι (Ευαγγελίστρια , της Παραβόλας),φιλοξενήθηκαν με πολλή αγάπη και μετά το γεύμα τους οι προσκυνητές άκουσαν πνευματικές συμβουλές και παραινέσεις από τη Γερόντισσα Παρασκευή, η οποία αναφέρθηκε ιδιαιτέρως στην εορτή των Αγίων Πάντων, που ευλογούν, αγιάζουν και προστατεύουν τον τόπο και τους πιστούς. Τέλος, ανακοινώθηκε η πραγματοποίηση της καθιερωμένης πλέον ετήσιας εκδρομής του εξωτερικού, για τα μέλη της Πορείας Αγάπης και τους φίλους της Ορθοδόξου Ιεραποστολής στην Αφρική και στον κόσμο, που εφέτος θα πραγματοποιηθεί από 9/13 Σεπτεμβρίου στην Κάτω Ιταλία (Ορθόδοξα Μοναστήρια της Μεγάλης Ελλάδος).

Η 2η ετήσια προσκυνηματική εκδρομή του εσωτερικού θα ανακοινωθεί αρχές φθινοπώρου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass