FAN FICTION: Τα τουβλάκια LEGO επιστρέφουν στη μεγάλη οθόνη

Δημοσίευση: 31 Ιαν 2017 17:33

Στις αρχές του Φεβρουαρίου θα απολαύσουμε στις κινηματογραφικές αίθουσες την ταινία «LEGO Batman», που είναι βασισμένη στην ταινία «The LEGO Movie»  του 2014 (προβλήθηκε την περασμένη Παρασκευή στον Alpha).

Εδώ έχουμε μια κωμική εκδοχή του σκοτεινού ιππότη και των περιπετειών του, σε έναν κόσμο φτιαγμένο από τα τουβλάκια LEGO.
Πλαισιωμένος από ένα εκπληκτικό καστ ηθοποιών που δανείζουν τις φωνές τους στους φίλους και τους εχθρούς του (με τον δικό μας Ζακ Γαλιφιανάκη να υποδύεται τον Τζόκερ), ο Batman μας παρουσιάζει μια καινούρια σελίδα στην πολύχρονη ιστορία του που τον καθιέρωσε σαν έναν από τους πιο δημοφιλείς χαρακτήρες των κόμικς όλων των εποχών.
Σε αυτή την ταινία πρωταγωνιστεί και η Batgirl, που την ημέρα εργάζεται σαν αρχηγός της αστυνομίας της Γκόθαμ και τη νύχτα πολεμά το έγκλημα στο πλευρό του Batman και του Robin.

 

TO BATMOBILE ΤΗΣ CHEVROLET

2
Με την κατάμαυρη στολή του, τα γκάτζετ του και την αμαξάρα του, αναμφισβήτητα ο Batman αποτελεί έναν ήρωα-υπόδειγμα για όλους τους άντρες, μικρούς και μεγάλους. Όσοι μεγαλώσαμε διαβάζοντας τις περιπέτειές του, ακόμη ονειρευόμαστε να έχουμε κάποτε την ευκαιρία να οδηγήσουμε ένα αυτοκίνητο σαν το Batmobile, παριστάνοντας το απόλυτο αρσενικό. 

 

3


Αυτόν τον ευσεβή πόθο εκμεταλλεύτηκε η Chevrolet για να μας κάνει πλάκα, και σε συνεργασία με τη Warner Bros κατασκεύασε ένα πραγματικό Batmobile, αποτελούμενο από τουβλάκια LEGO με τη βοήθεια φοιτητών μηχανικών σχολών και το παρουσίασε πρόσφατα στο Ντιτρόιτ. Για ολοκληρώσει το «δούλεμα» η Chevrolet κυκλοφόρησε και ένα -δήθεν- διαφημιστικό βίντεο στο ίντερνετ, όπου, μάλιστα, παρουσιάζει και τα μηχανικά χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου, όπως σύνδεση Wifi, και με την τιμή του να αγγίζει τα  48 εκατομμύρια δολάρια.
Στο τέλος του διαφημιστικού εξηγεί ότι πρόκειται για ένα «φανταστικό προϊόν» που δεν πρόκειται να βγει ποτέ σε μαζική παραγωγή, ανοίγοντας, όμως, την όρεξη σε πολλούς υποψήφιους αγοραστές.
Ποιος ξέρει, μπορεί κάποτε...

 

Επιμέλεια: Γιάννης Νικολάου

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass