Mοναδικό πρωτότυπο αυτοκίνητο

ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΣΚΑΦΟΣ ΣΕ ΣΧΗΜΑ ΦΟΥΣΚΑΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΤΡΟΧΟΥΣ

Δημοσίευση: 11 Σεπ 2022 16:05

Η ιαπωνική εταιρεία Asahi Kasei παρουσίασε το πρωτότυπο αυτοκίνητο AKXY2, το οποίο μοιάζει με σκάφος σε σχήμα φούσκας πάνω σε τροχούς.


Όπως επισημαίνει η εταιρεία, το αυτοκίνητο του μέλλοντος θα είναι ιδανικό για πικνίκ και περιπάτους.
Ταυτόχρονα, το πρωτότυπο αυτοκίνητο είναι εξοπλισμένο με τις τελευταίες τεχνολογίες, συμπεριλαμβανομένων των χαρακτηριστικών ασφαλείας. Οι δημιουργοί χρησιμοποίησαν αντιμικροβιακό ύφασμα στο σαλόνι για να προστατεύσουν το αυτοκίνητο από την εξάπλωση παθογόνων μικροοργανισμών. Το πρωτότυπο αυτοκίνητο είναι επίσης εξοπλισμένο με ανιχνευτή CO2, ο οποίος παρακολουθεί τα επίπεδα διοξειδίου του άνθρακα στην καμπίνα και διατηρεί τη βέλτιστη ποιότητα του αέρα.
Η «φούσκα», η διαφανής οροφή του αυτοκινήτου, ανασηκώνεται για να μπορούν να μπαίνουν οι άνθρωποι στο αυτοκίνητο και κατεβαίνει. Χάρη στον σχεδιασμό του, οι επιβάτες μπορούν να απολαμβάνουν πλήρη θέα 360 μοιρών.
Οι δημιουργοί του αυτοκινήτου το περιγράφουν ως ένα «σαλόνι» στο οποίο ο οδηγός και οι επιβάτες μπορούν όχι μόνο να χαλαρώσουν, αλλά και να γνωρίζουν ότι ωφελούν τον πλανήτη.
«Θα είναι ένας χώρος για κοινωνικοποίηση με τους φίλους και την οικογένεια, που θα μοιάζει πολύ με την αυλή ενός σπιτιού», αναφέρει η περιγραφή για την παρουσίαση του αυτοκινήτου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass