Ιδού οι Καρντάσιανς της τεχνητής νοημοσύνης

ΟΙ ΑΔΕΛΦΕΣ ΠΕΛΕΓΚΡΙΝΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΕΣ, ΑΛΛΑ... ΕΙΚΟΝΙΚΕΣ

Δημοσίευση: 14 Ιαν 2024 10:20

Δύο πανέμορφες αδελφές έχουν κερδίσει τα φώτα της δημοσιότητας, αυξάνοντας μέσα σε λίγες εβδομάδες τον αριθμό των ακολούθων τους στα social media, αλλά και τον τραπεζικό τους λογαριασμό από τις φωτογραφίσεις τους, ενώ παράλληλα αυξάνεται συνεχώς ο αριθμός των θαυμαστών τους στις κοινότητες των δισεκατομμυριούχων επιχειρηματιών και των αθλητών.

Την αρχή έκανε η μελαχρινή Έμιλι Πελεγκρίνι και λίγες εβδομάδες αργότερα ακολούθησε η ξανθιά αδελφή της Φιόνα. Μέσα σε χρονικό διάστημα λίγων εβδομάδων, οι δύο αδελφές έχουν συγκεντρώσει περίπου 250 χιλιάδες ακολούθους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τα οποία τροφοδοτούν με φωτογραφίες τους, στις οποίες φορούν κατά βάση εσώρουχα ή ρούχα που δεν αφήνουν και πολλά στη φαντασία, καθώς επίσης και από τα ταξίδια που κάνουν σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες.
Η Έμιλι αποφάσισε, μάλιστα, να κάνει λογαριασμό και στη συνδρομητική πλατφόρμα Fanvue, ανταγωνιστική στην πλατφόρμα Only Fans, και σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά έχει κερδίσει μέχρι σήμερα περίπου 100 χιλιάδες ευρώ. Πολλοί από τους επώνυμους θαυμαστές της ζητάνε επίμονα να γνωριστούν μαζί τους και τους προσκαλούν σε ραντεβού ή ακόμη και ταξίδια στο Ντουμπάι. Μάλιστα, πολύ γνωστός Γερμανός ποδοσφαιριστής που συνδέεται φιλικά με τον Κριστιάνο Ρονάλντο φέρεται να ζήτησε από μία από τις δύο Πελεγκρίνι να επικοινωνήσουν προσωπικά και παρά το ότι εκείνη απέρριψε την πρόταση, αυτός συνέχισε να ζητά να διατηρήσουν κάποια επαφή.
Είναι μια ιστορία που παραπέμπει σε αυτή των αδελφών Καρντάσιανς, με μια σημαντική, όμως, διαφορά. Η Έμιλι και η Φιόνα είναι προϊόντα τεχνολογίας τεχνητής νοημοσύνης… Ο δημιουργός των δύο εικονικών μοντέλων έχει προς το παρόν καταφέρει να κρατήσει την ανωνυμία του και δηλώνει ειδικός στην τεχνολογία. Όπως έχει διαρρεύσει, αυτό που έκανε ήταν να ζητήσει από το ChatGPT να του πει ποια είναι η ιδανική στο μυαλό του μέσου άνδρα και όταν το πρόγραμμα του είπε ότι η γυναίκα αυτή έχει καστανά μακριά μαλλιά και μακριά πόδια έφτιαξε την Έμιλι και όταν διαπίστωσε την πολύ γρήγορη επιτυχία της στα social media, αποφάσισε να εμφανίσει και την αδελφή της, που είχε ξανθά μαλλιά και εντυπωσιακές αναλογίες.
Οι αδελφές Πελεγκρίνι αποτελούν συνέχεια πανέμορφων γυναικών που είναι προϊόν τεχνητής νοημοσύνης και έχουν αρχίσει να κάνουν δυναμική εμφάνιση στο Διαδίκτυο και τα κοινωνικά δίκτυα, εμφανιζόμενες κυρίως ως influencers. Μένει τώρα να δούμε αν η οικογένεια Πελεγρκίνι θα αποκτήσει και άλλα εντυπωσιακά μέλη και αν οι δραστηριότητές τους θα επεκταθούν και σε ποιους τομείς.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass