Επίσκεψη Σαμαρά

Δημοσίευση: 06 Ιαν 2015 10:50 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 18:31

 

* ΑΝΑΜΙΚΤΑ συναισθήματα φαίνεται να κυριαρχούν στα ηγετικά στελέχη της ΝΔ από την επίσκεψη του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στη Λάρισα για πολλούς και διάφορους λόγους.

Από τη μία η παρουσία των φίλων και ψηφοφόρων του κόμματος στο ξενοδοχείο «Ιμπέριαλ» ξεπέρασε κάθε προσδοκία, καθώς υπήρχε πολύς κόσμος έξω από την αίθουσα ομιλίας του πρωθυπουργού, αλλά και από το ξενοδοχείο, αλλά αυτό στα τηλεοπτικά πλάνα δεν φάνηκε. Απεναντίας η λήψη ήταν σκοτεινή, το πλήθος δεν εμφανίστηκε, ενώ τα αντίστοιχα πλάνα από την ομιλία Τσίπρα στην Αθήνα ήταν σαφώς καλύτερα. Τελικά τη νύφη πλήρωσε ο σκηνοθέτης των τηλεοπτικών εμφανίσεων του πρωθυπουργού, ο οποίος είχε πιάσει δουλειά λίγες μέρες πριν, αφού ο γραμματέας του κόμματος Αντρέας Παπαμιμίκος έπαψε τη συνεργασία μαζί του (κοινώς τον απέλυσε...).

Από την άλλη πολλοί αγρότες περίμεναν κάποια θετική εξαγγελία, αλλά το μόνο που εισέπραξαν ήταν η πρωθυπουργική δέσμευση για το αφορολόγητο των επιδοτήσεων. Δέσμευση, η οποία όπως αναλύεται σε σχετικό ρεπορτάζ της «Ε» δεν αρκεί για να ξεπεραστεί το πρόβλημα. Στα παράπονα των παραγωγών και το γεγονός ότι δεν έγινε καμία αναφορά για την επιστροφή (β΄ δόση του 2013) του πετρελαίου. Όσον αφορά στην πληρωμή της εξισωτικής αποζημίωσης στους κτηνοτρόφους, αναγκάστηκε ο ίδιος ο πρωθυπουργός με το τηλέφωνό του να συντονίζει από τη Λάρισα το υπουργείο με τον ΟΠΕΚΕΠΕ!

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass