«Καραμπόλες» και άλλα

Δημοσίευση: 11 Ιαν 2015 10:20 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 18:38

 

* ΝΑΙ μεν χωρίς παρατράγουδα έκλεισε το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας για τον Νομό, αλλά στο παρασκήνιο ακούστηκαν πολλά... τραγούδια.

Διότι παρότι έπεσαν στο τραπέζι αρκετά ονόματα, έπαιξαν διάφορα: κάποιοι δεν ήθελαν κάποιους στο ψηφοδέλτιο. Κάποιοι άλλοι θέλανε να είναι οι μοναδικοί υποψήφιοι στις επαρχίες τους. Κάποιοι που δεν ήταν καν υποψήφιοι, αλλά έχουν «δύναμη» στην περιοχή τους, «απέτρεπαν» με έναν τρόπο υποψηφιότητες. Κάποιοι ήθελαν μεν αλλά δεν... είχαν δε για να κατεβούν. Γιατί πέραν όλων των άλλων, το «υποψήφιος βουλευτής» είναι ένα «ακριβό σπορ» που λόγω και της γενικότερης κατάστασης, καθίσταται οικονομικά απαγορευτικό για πολλούς. Και αν, ας πούμε, περίμεναν να «ενισχυθούν» από το κόμμα, στην παρούσα φάση και για τη ΝΔ, όπως άλλωστε και για τα κόμματα γενικότερα επικρατεί το «ουκ αν λάβοις παρά του μη έχοντος».

Έπειτα κάποιοι «κόπηκαν» γιατί κρίθηκε ότι δεν είχαν τα προσόντα, ή γιατί άμεσοι συνεργάτες τους «αυτομόλησαν» σε άλλους κομματικούς χώρους, οπότε... «αν δεν μπορείς να κρατήσεις τον συνεργάτη σου πώς θα μου φέρεις ψηφοφόρους;» αναρωτήθηκε το κόμμα. Και βεβαίως όλα αυτά μαζί δημιούργησαν και «καραμπόλες» μέχρι και την τελευταία στιγμή.

Εκλογές είναι, συμβαίνουν αυτά.

Μ.Η.Α.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass